Ивайло Дражев се легитимира с марката „Черноморец”, обяви легендите за самозванци и поиска да им спрат субсидията

Ивайло Дражев призовава общината, ако иска да подпомогне неговата инициатива, но не и да отпуска пари за юбилея на инициативния комитет


Преди две години същите тези хора регистрираха частно сдружение с цифрите 1919 и въведоха в заблуда бургаската общественост, не заслужават пари за юбилея


Ексбосът на Черноморец Ивайло Дражев, който е собственик на марката ПФК „Черноморец”(Бургас) изпрати протестна нота до Общинския съвет и кмета на града Димитър Николов, с която настоява гласуваните 30 хил.лема за 100-годишнината на Черноморец да не се отпускат на инициативния комитет.

Припомняме, че легенди на клуба, които са представлявани от Тома Томов, поискаха от ОбС Бургас бюджет, за да отбележат подобаващо вековния юбилей на Черноморец.(ВИЖТЕ ТУК)Виновен ли е Костадин Марков за разрухата на Черноморец? Или спасител на марката?Според Ивайло Дражев обаче те щели да използват „публични средства за почерпка”. „Преди две години те регистрираха едно частно сдружение, което именуваха с цифрите 1919, въпреки че годината на учредяването им е 2016 г. По този начин въвеждат в заблуда бургаската общественост, че имат нещо общо със 100-годишния ни клуб. В състава им са хора, които през годините имат най-голяма заслуга за разграбването и унищожаването на стадиона”, пише Дражев.

В писмото си той ги определя за „самозванци, докарали бургаския футбол до смехотворно състояние”, и настоява Общината да не им дава гласуваната сума.

Ако Общината има желание да подпомогне честванията, които вече са организирани от нашия клуб-юбиляр, то единственото ни необходимо съдействие е за отпечатването на календари, които сме изготвили като проект, както и изработването на 2 хил.фланелки, които ще раздадем на деца от бургаските детски градини и първи клас на училищата”, допълва Дражев, но не уточнява каква сума е необходима за фланелките и календарите.

В категории: На терена , Спорт