Извънредно! Невзрачно Волво отнесе с бясна скорост Мерцедес в центъра на Бургас (СНИМКИ)



По чудо няма жертви заради късния час

Лек автомобил - сиво Волво на бургазлия отне предимство по важен булевард на скъпоструващ Мерцедес с бясна скорост и буквално го преобърна на 180 градуса. Инцидентът стана точно в 23 часа при кръстовището на бул. "Христо Ботев" с ул. "Княз Борис". Според очевидци, Волвото се е движело по "Княз Борис" в посока подземната улица на пл. Тройката с несъобразена скорост. Водачът е младо русо момче, което изобщо не се е огледало при пресичането на път с предимство - бул. "Христо Ботев". В това мъртво време по булеварда в посока от Операта към Билкова аптека се е движела скъпо струваща лимузина Мерцедес. 

"Мерцедесът се движеше бързичко по празните две ленти, но човекът си знаеше, че при изключените светофари на това кръстовище няма защо да обира скоростта. В това време задницата на Мерцедеса бе буквално връхлетяна от Волвото и със страшен трясък черната лимузина се завъртя точно на 180 градуса. Хвърчаха брони, регистрационни номера, стопове. Предницата на Волвото е усукана, а задната част на Мерцедеса не става за нищо. Волвото дълго време пушеше откъм кабината на шофьора и смятахме, че всеки момент ще избухне", казаха поемните лица пред полицията. 

Кръстовището е отцепено. Говори се, че Мерцедесът е на важна политическа фигура, лидер на национална партия. В него е бил само шофьорът му, който е запазил самообладание. Странно е обаче, че при този страшен удар са се отворили само въздушните възглавници на старото Волво, но не и на Мерцедеса. В момента полицай разпитва двамата шофьори, които дават проби за алкохол и наркотици.