Кирил Желязков и Петър Младенов излязоха от ареста, проговориха за побоя в Крайморие

Кирил Желязков и Петър Младенов отказаха коментар за побоя въпреки настоятелните ни опити да чуем тяхната версия


Запзваме мълчание, няма какво да кажем, каза един от тях, след което двамата бързо изчезнаха

Петър Младенов и Кирил Желязков, арестувани за побоя над Яни Радулов и Радул Димитров, току-що излязоха от Четвърто РУП Бургас, където бяха привикани часове след освобождаването си, за да дадат допълнителни показания по досъдебното производство.(ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Репортер на Флагман.бг издебна двамата, опита се да разговаря с тях, за да чуе и тяхната версия за инцидента, но те категорично отказаха да разговарят с журналисти. "Запазваме мълчание! Няма какво да кажем", изрепчи се един от тях на излизане от Четвърто РУП. Те се криеха с качулки, и бе трудно да се разпознае кой точно е Петър, и кой Кирил. 

Заради чистото си съдебно минало, както и становището на съдебния лекар д-р Парасков, че нанесените травми по Яни и Радул са лека телесна повреда, те ще получат изключително лека присъда, дори да бъдат признати за виновни.

Очаква се да бъдат подведени под наказателна отговорност за причиняване на лека телесна повреда при хулигански подбуди и нищо чудно да се разминат с освобождаване от наказателна отговорност по чл.78а или най-много условна присъда.

Делото ще се води, ако има тъжба от пострадалите лица. Очаква се Яни и Радул да си потърсят правата в съда.

 


В категории: Меден Рудник