Коя е жената до папа Франциск с пазарска чанта и клин

Политическият ни елит бе изряден пред световните медии, но дълго ще се нищи визията на лелката крайно в ляво


Политическият ни елит бе спазил протокола, но служителка на Президента, буквално скандализира естетите

След знаменателното посещение на Главата на Римокатолическата църква папа Франциск у нас, дълго ще бъде задаван и този неприятен въпрос за самоличността и длъжността на жената, която вървеше плътно до негово Светейшество.

Лелка с неподредена коса, огромна пазарска чанта, прилепнал черен, износен клин и спортни обувки, вървеше плътно до папа Франциск в най-важния момент от неговата визита – представянето на политическия елит на държавата ни, който бе дошъл да го посрещне пред вратите на президентството на "Дондуков 2".

За поздравление са председателката на НС Цвета Караянчева и вицепрезидентът Илияна Йотова. Според стилисти двете бяха спазили до последния детайл изискванията на протокола – дори с формата на обувките и височината на техния ток. Външната министърка Екатерина Захариева и този път не изневери на странния си женски стил да се появи с панталон, но клошираният модел я спаси от неудобството, че е в неподходящ външен вид.

Правеше впечатление, че повечето от политическите лица бяха направили предварителни консултации по отношение на облеклото си, тъй като бяха заложили на лилава във вратовръзките и шаловете си, цвят – характерен за кардиналите във Ватикана.


В категории: Животът