Мъката е неописуема след трагедията край Айтос! Бургас изпраща 28-годишния Георги, Мартин все ще се бори за живота

Близки и приятели си взимат последно сбогом с младия бургазлия
Тема в развитие
Мъката е неописуема след трагедията край Айтос! Бургас изпраща 28-годишния Георги, Мартин все ще се бори за животаАйтозлията Мартин връхлетял с Мерцедеса си срещу Георги, бургазлията нямал шанс да се спасиСамо във Флагман.бг: Ето кой е загиналият бургазлия при жестоката катастрофа край АйтосМлад бургазлия е загиналият при адското меле край АйтосИзвънредно! Зверско меле на пътя Айтос-Карнобат, един загинал, друг с опасност за живота


Айтозлията се нуждае от кръв, нека всеки, който има възможност, да помогне, апелират близките му

Войната на пътя погуби поредния млад човешки живот. Бургазлията Георги Костадинов остана завинаги на 28 г. след тежката катастрофа в събота вечер край Айтос. 
Десетки близки и приятели изпращат в последния му път младия мъж. Погребението е насрочено днес за 14:00 ч., научи Флагман.бг. 

Припомняме, че тежкият инцидент стана късно вечерта на пътя Айтос – Карнобат. Два мерцедеса, шофирани от млади мъже-набори, се сблъскаха челно. Както Флагман съобщи, инцидентът е станал вследствие на неправилно изпреварване от страна на айтозлията Мартин Хубенов, който се е забил челно в колата на Георги. Ударът е бил толкова жесток, че Георги издъхнал на място, а Мартин бе приет в много тежко състояние в УМБАЛ-Бургас. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ) Направени са му няколко операции, но той все още е в критично състояние. 

Докато погребват Георги, Мартин продължава да се бори за живота си. Той е с черепно-мозъчна травма и никой не може да се ангажира с прогнози за състоянието му. Лекарите в реанимацията на бургаската болница правят всичко възможно, за да го спасят. 

Близки на Мартин апелират за помощ. По техни дани 28-годишният мъж се нуждае от кръв. 

„Необходими са 20 банки, кръвната група е без значение. Умоляваме тези, които имат възможност, да дарят“, призовават близки на Мартин.


В категории: Животът