Милко Калайджиев беше "Супер палав", а бургазлията Стефан Илчев стана рок легенда на сцената на "Капките"

Нямаше нито едно нещо в теб, което да не беше Папи, каза Хилда

Фънки пък отсече, че от началото на предаването Азис е най-добре изграденият образ на Тита, Папи пък бил траверс като Тейлър Суйфт

"Като две капки вода" започна с ударна доза Папи Ханс тази вечер. Първо "оригиналният" Папи се превъплъти в ролята на Тейлър Суйфт и отново накара Фънки да го отреже и дори да го оприличи на "траверс". Хилда Казасян и Саня Армутлиева бяха по-меки в изказванията си, но си пролича, че и те не бяха възхитени от представянето на Папи. 

Истинското шоу започна след това, когато Милко Калайджиев излезе на сцената като супер палавия Папи. Дегизиран с екстравагантен плюшен костюм, очила и прическа като ексцентричния певец, Милко направи невероятна имитация, дори Хилда Казасян стана и го прегърна.

Нямаше нито едно нещо в теб, което да не беше Папи, каза тя.

"Евала Милко, стараеш се толкова, че не мога да не ти кажа "Браво, мен!", отсече и Фънки.

Последва Тита, която имаше зверски трудна задача - Азис и неговата "Ледена кралица". Имаше няколко момента, в които хвана образа, каза Саня. Хилда пък обясни, че би била супер бясна на Рачков, че натисна бутона и избра Азис, вместо нея."В пеенето имаше много пропуски, това носово пеене не е неговото", каза Хилда.

Фънки пък отсече, че от началото на предаването това е най-добре изграденият образ на Тита. 

Бургазлията Стефан Илчев пък разпръсна сексапил на сцената като Бон Джоуви. Това беше първият ми мъжки образ в предаването - рок легендата и секссимволът на 90-те години, спечелил стотици хиляди долара и женски въздишки с парчето "Livin' on a prayer". "Мен, ти си висок глас. В образа ми липсваше позитивната агресия в пеенето", каза Фънки. "Приличаш на Филип Киркоров, а не на Бон Джоуви. Липсваше енергията, имаше нестабилни и леко фалшиви неща", добави Хилда. Саня пък обяви, че изобщо не е изненадана от представянето на Стефан, но тази вечер това е била най-трудната за него задача. 




В категории: Лайфстайл