Намалиха присъдата на Мариан Челебиев, който уби майка си в бургаския ж.к."Лазур"

Мариан Челебиев не е убил майка си с особена жестокост, ще лежи по-малко, решиха въззивните магистрати
Тема в развитие
Намалиха присъдата на Мариан Челебиев, който уби майка си в бургаския ж.к."Лазур"Осъдиха Мариан на 11 години затвор за убийството на майка му, той намекна, че ще се самоубиеМариан ненавиждал майка си, обвинявал я за всички несполуки в живота сиМариан с разтърсваща изповед в съда: Убих майка си, защото беше алкохоличка и искаше да ме вкара в лудницаМариан, убил майка си, се призна за виновен, няма да лежи до края на живота си в затвора
Мариан, който екзекутира жестоко майка си: Искам вкъщи, адвокатът не ми дава надеждаМариан Челебиев проговори за убийството: Тук има и нещо друго!Мариан призна за убийството на майка си, докараха го в съда като Ханибал Лектър (ВИДЕО)Мариан, който удуши майка си, влезе засрамен в Съдебната палата на Бургас (ВИДЕО)Доживотен затвор може да получи Мариан от Бургас за убийството на майка сиПогребват жестоко убитата Бинка в жк "Лазур", синът й Мариан Челебиев застава пред съда (СНИМКИ)Ето го Мариан Челебиев от Бургас, който уби майка сиПърво във Флагман.бг: Убиецът Мариан Челебиев - бивш учител по физическо, злоупотребявал с дрогатаЕксклузивно: Мариан от бургаския ж.к."Лазур" убил майка си, защото искала да го вкара в лудницаСамо във Флагман.бг: Жестоко убийство в ж.к. „Лазур”, бургазлия смля от бой майка си, после я удуши с голи ръце
виж още
скрий

37-годишният бургазлия ще лежи 10 години зад решетките, постанови днес Апелативният съд в Бургас

Мариан Челебиев, който на 9 март м.г. уби майка си Бинка в блок 5 в бургаския ж.к.Лазур, ще лежи в затвора 10 години, реши днес Апелативният съд в Бургас. Магистратите от въззивната инстанция намалиха наложената му присъда от първоинстанционния съд, където Челебиев бе осъден на 11 години затвор. 

Според апелативните съдии, разгледали делото, той не е убил майка си с особена жестокост, както е счел БОС. 

"Деянието е извършено, чрез нанасяни удари с ръце по жизнено важен орган – главата и шията, стискане на шията й с ръце, което довело до спиране на сърдечната дейност, причинило „вагусова смърт“ на пострадалата", уточняват от Апелативния съд.

Мариан Челебиев искаше да се самоубие, след като през миналата година чу постановената си присъда. Той се призна за виновен, но смяташе, че ще се размине сравнително леко - до 5-6 години зад решетките. (ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

 


В категории: Темида