Некоректни ли са? Бургазлийка издирва цяла седмица в Гърция дрехите на бебчето си, от „Спиди“ свиват рамене

Доверих се за пореден път на тази куриерска фирма, въпреки всички пъти, в които са ме разочаровали и са били крайно некоректни, пише Зорница


Крайно некоректна фирма! Искам да я закрият! Има хиляди хора с оплаквания към тях, пише ни Зорница

Куриерската фирма „Спиди“ разиграва бургазлийка в чужбина, която издирваше цяла седмица дрехите на своето бебче, изпратени от баща му от Бургас до Гърция. За случая съобщи Зорница Андреева, на която наред с грижите за детето, й се е налагало да се разправя с некоректните практики на „Спиди“. Ето какво ни написа тя, без редакторска намеса:

Коледни изненади от "Спиди": Пращаш пълен кашон, пристига полупразен. Но може пратката и да изчезне (СНИМКИ)

„В четвъртък миналата седмица (на 18.04) мъжът ми изпрати пратка от България - Бургас до Гърция - Кавала. Пратката съдържаше дрехи за бебето ми, които в бързината за дългия път, забравих. Доверих се за пореден път на тази куриерска фирма, въпреки всички пъти, в които са ме разочаровали и са били крайно некоректни. Поръчвам пратки до адрес, след 3-4 дни започвам да ги търся по всички офиси... както и да е. От няколко дни се опитвах да се свържа с тях, за да ми предоставят информация къде се намира пратката ми, която ми беше доста важна, НЕ ЗНАЕХА! Нямаха никаква информация, единственото, което ми се отговаряше по телефона, е, че ще ме пренасочат към друг отдел и чаках по 5 минути  на телефона, за да ми кажат, че всички служители са заети! Крайно некоректна фирма! Искам да я закрият! Има хиляди хора с оплаквания към тях. Правя го, с цел да не се доверяват  и други хора като мен. И така след дългото звънене и притеснение, аразхождане по всички възможни офиси тук в Кавала, едва днес на 24.04 аз открих своята пратка и я взех!

На моя телефон нямах абсолютно никаква информация изпратена, че имам пратка и така нататък, никакво известие, абсолютно нищо“, пише ни Зорница.


В категории: Вашият сигнал до ФЛАГМАН