Новото пролетно меню на ресторант „Етно“ в Бургас очарова с разнообразие и оригинални рецепти

За ястията се използват единствено подбрани пресни продукти от доказани производители


От откриването си, преди близо 10 години, до днес заведението е сред предпочитаните кулинарни дестинации за бургазлии и туристи

Романтичният триетажен ресторант “Етно” в самия център на Бургас сюрпризира посетителите си с нови кулинарни предложения.

В новото си пролетно меню от ресторант “Етно” не изневеряват на изградените традиции и са подготвили отлични предложение съобразени със сезона и кулинарните тенденции.

И този път компромис с качеството на съставките в блюдата не е допуснат. За ястията се използват единствено подбрани пресни продукти от доказани производители.

Сред новите бестселър предложения на ресторант "Етно" са: „Табуле с черноморски миди и цитросов дресинг“, „Пролетно ризoто с коприва, спанак, аспержи и пармезан“, Пушени чеснови картофки със сирене, „Агнешко печено с млади картофи, зелени бобчета и пресен чесън“, „Френска селска торта“ и др.

Нежни пилешки гърди пълнени с бекон и кашкавал на жар с гарнитура от киноа, спанак, моркови и домати
Във вълшебната пъстра чиния на "Етно" са се сгушили крехко, бавно мариновано свинско бон филе с топящи се опушени картофки, дребни лукчета, спанак и чери домати
Френаска селаска торта

Градината на ресторант „Етно“ вече очаква любителите на слънчевите лъчи. Още с първите пролетни дни, клиентите на заведението имаха възможността да се порадват на хубавото време, опитвайки от новите кулинарни предложения.

Уютната атмосфера в ресторанта привлича гостите и предразполага към приятни разговори
В "Етно" е обърнато внимание на всяко кътче от интериора, в която и част на ресторанта да се настаните ще се чувствате удобно и комфортно

 

Очакваме и другия ресторант от веригата - “Розе”, който години наред попада в списъка на специализираното списание “Бакхус” за заведение с най-добро обслужване, най-добри напитки и кухня в България, скоро да отвори врати.

От ресторант „Розе“ повдигнаха леко завесата и ни издадоха, че в момента се готви новото меню за лятото и текат довършителни дейности по обновения интериор на заведението.




В категории: Лайфстайл , Бургас