Първа жилищна страда в Сентрал парк Бургас е факт до края на декември 2019 г.

"Сентрал парк" е най-модерният жилищен комплекс в Бургас, а иновациите внедрени от инвеститора, определено впечатляват


Продажбите на жилищни имоти се случва почти толкова бързо, колкото се строи и самият комплекс

До края на 2019 г. първата 18-етажна жилищна сграда в многофункционалния комплекс „Сентрал парк“ ще бъде завършена, съобщиха инвеститорите пред Флагман.бг.

Заедно с нея ще бъде построена и търговската част от комплекса, включваща магазини, аптека, супермаркет и други търговски обекти, които ще улесняват максимално живеещите и работещите в новия зелен квартал на Бургас.

Успоредно с изграждането на първа жилищна сграда, през октомври 2019 г., е планирано да започне и строителството на втората 18-етажна сграда в комплекса. Към момента от инвеститорите отчитат постоянен интерес към продажбата на апартаменти в "Сентрал парк". Цените на апартаменти започват от 670 евро до 750 евро на кв. м. и запазено парко място за всеки отделен апартамент.

Флагман.бг се свърза със семейство Атанасови, които вече са закупили апартамент в комплекса. Новостроящото се жилище е на етаж 5, във вход А, с размер малко над 130 кв. м. „Заплени ни просторното общо помещение хол, трапезария и кухня, разпростиращо се на над 90 кв. м. и гледката към бургаския залив, която се открива, както от хола, така и от терасата, която е компактна, около 6 кв. м. и достатъчна за семейството ни да се събира на закуска.“, сподели г-жа Атанасова.

Жилището ще бъде първо за семейството в Бургас. Планират да използват апартамента през летните месеци, а през останалото време да го отдават под наем през общи платформи или чрез управата на комплекса.

ВИЖТЕ СВОБОДНИТЕ ЖИЛИЩА, ЦЕНИТЕ И ФУНКЦИОНАЛНОТО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ В АПАРТАМЕНИТЕ ТУК

„Повечето клиенти, които вече са закупили или са в процедура на закупуване на имот в комплекса са привлечени от идеята за нов, зелен и подреден квартал в Бургас с обща инфраструктура и възможност за пълноценен живот – работа, отглеждане на семейство, забавления, достъпни търговски площи за стоки от първа необходимост.“, казват от търговския отдел на Сентрал парк и допълват, че към момента обратната връзка клиенти е изключително позитивна.

"Сентрал парк" е мултифункционален комплекс, изграден в духа на 21-ви век. Това е площадът и водното огледало, идентично с това в "Сони център" в Берлин

„Всеки, който се запознае с детайлите на проекта и с интегрираните системи за управление, остава впечатлен.“, допълват от инвеститорите.

Припомняме, че BMS системата (система за автоматизация и контрол) на „Сентрал парк“ се създава специално за комплекса и е ново IT чудо, което няма аналог у нас. Инвеститорите са ангажирали екип от IT специалисти, които създават чисто нова система на управление на обществените пространства, офис площи, жилищни сгради, градини и паркинги.

От влизането в подземния паркинг, което се осъществява „без билет“, а чрез видео контрол на времетраенето на престоя, през охраната и видео наблюдението, асансьорите, осветлението, климатизацията, отчетът на ток и отопление, поливните системи, до последната електрическа крушка и светещ бутон, всяка стъпка е автоматизирана и подава сигнал при проблем до секунди.

ВИЖТЕ ОЩЕ ЗА ВПЕЧАТЛЯВАЩИЯ ПРОЕКТ ТУК

„Тук говорим за среда на живот, която е в услуга на живеещите и прави всекидневието лесно. Екипите по поддръжка ще бъдат максимално улеснени, за да имат обратна информация за секунди от системите за управление, налична дистанционно 24/7, без да се налага ангажимент от страна на собствениците на имоти и наемателите в бизнес частта.“, споделят от „Сентрал парк“. Инвеститорите изграждат и когенерация за намаляване на общите разходи в комплекса. Цената за всичко гореизброено, част от фасилити мениджмънта, е 0.20 евро на кв. м.

Припомня, че проектът се изпълнява от дружеството "Сентрал парк" ЕООД, еднолична собственост на "Триаинвест" ООД - една от най-големите строителни фирми в Югоизточна България.


В категории: Бизнес