Първо във Флагман.бг! Лейтенант от свирепа наркобанда става примерен гражданин, започва работа като асансьорен техник

Филип Чорио е последният от ОПГ-то, който беше в затвора, но вече е на свобода
Тема в развитие
Първо във Флагман.бг! Лейтенант от свирепа наркобанда става примерен гражданин, започва работа като асансьорен техникСпоред свидетел в съда: Бандата на Илко и Карчо била изключително агресивна, учила се от „Рижите”Бургаски наркобандити пред спецсъда: Георги Карчев беше тарторът, Илко Паскалев не е виновен, Станчо - хептенСлед присъда за свирепата ММА наркобанда на Илко и Карчо, д-р Чорио директно от килията: Пациенти има ли? (СНИМКА)7 от наркобандата на Илко и Карчо се признаха за виновни - 5 ще лежат в затвора
Първо във Флагман.бг! Илко Паскалев от страховитата ММА банда арестуван за екшъна в „Дежа вю”И делото срещу ММА-бандата на Илко и Карчо не успя да тръгнеНовогодишно парти зад решетките! Вижте как бандата от ММА бойци на Илко и Карчо посреща 2018-та в столичния арест (СНИМКИ)Делото срещу бургаската ММА-банда на Илко и Карчо влезе в съдаСъдът отказа да пусне от ареста двама обвиняеми от ММА-бандата на Илко и КарчоКакво крие досието на Дългия от бруталната наркобанда на Карчо и Илко: От арести за дрога до екшън в Съдебната палатаСамо във Флагман.бг! Защо скриха бруталните нападения на тарторите на разбитата наркобанда Илко и КарчоСамо във Флагман.бг! Арестували свидетел на Перата за „свинските опашки” с наркобандата от ММА бойциММА-бандата от Бургас – невинни ученици от Вечерната гимназия или брутални рецидивисти (снимки)Вижте коя е MS-13: Бандата вдъхновила бургаските ММА бойци да върнат спомена за 90-те (ВИДЕО)Само във Флагман.Бг! Ето ги бойците от жестокото ОПГ, напомнящо на групировките от 90-те! Кой е босът над тях?Само във Флагман.бг! Ето го Филип от новата наркобанда в Бургас, у тях открили супер модерната лаборатория за дрога (СНИМКИ/ВИДЕО)Бандата от ММА бойци на Илко и Карчев използвала брутални методи за контрол на наркопазара в региона по примера на MS 13Ето го Илко - единият от задържаните при спецакцията в БургасИзвънредно! Ченгета атакуваха Полски извор, закопчаха син на авторитетна личност
виж още
скрий


Доскорошният лейтенант от бандата на Илко и Карчо дори работел в Бургаския окръжен съд през последните месеци

По-малко от 2 години след гръмката акция на Специализираната прокуратура и ГДБОП срещу описаната като свирепа наркобанда от ММА бойци по Южното Черноморие, вече всички осъдени за ОПГ-то са на свобода.

Точно преди Великденските празници предсрочно е освободен бургазлията Филип Чорио. Той получи най-тежката присъда – 2 години затвор, но не защото в апартамента му в панелка в ж.к. „Възраждане“ бяха открити супер модерна наркооранжерия и 10 кг дрога, а заради условна присъда за шофиране в нетрезво състояние.

Според свидетел в съда: Бандата на Илко и Карчо била изключително агресивна, учила се от „Рижите”

Чорио е пуснат 4 месеца по-рано, тъй като е бил образцов затворник. Награждаван е многократно и е работел по време на престоя си зад решетките. Дори през последните месеци Филип Чорио е работил в Окръжен съд – Бургас без охрана. Прокурорът също е бил съгласен да го пуснат предсрочно.

7 от наркобандата на Илко и Карчо се признаха за виновни - 5 ще лежат в затвора

Според неговия адвокат Радослав Николов, до присъдата се е стигнало, тъй като бургазлията е изпаднал в един много лош период след честата употребата на алкохол. Това е довело до желанието му за бързи доходи. След ареста обаче Чорио коренно се променил. Съдействал е на разследващите органи и е сключил споразумение.

Филип Чорио вече дори имал предложение за работа във фирма за асансьорни техници. Той е и глава на семейство, за което иска да се грижи. Прокурорът също се съгласи с тезата на защита и така бургазлията се върна у дома.

Ето го Филип от новата наркобанда в Бургас, у тях открили супер модерната лаборатория за дрога

Припомняме, че 7 от ОПГ-то сключиха споразумения със специализираната прокуратура през март 2018 г. Въпреки сериозните обвинения, Филип Чорио, Георги Карчев-Карчо, Димитър Киров, Георги Иванов, Теодор Бангеев, Радослав Пехливанов и Николай Сребров получиха леки присъди. Последните двама дори се разминаха с условни, а соченият за лидер Карчо получи 1 година. Илко Паскалев пък не се призна за виновен и има сериозни шансове да се отърве без наказание, въпреки че също бе посочен от държавното обвинение като един от лидерите на бандата.


В категории: Темида