Първо във Флагман.бг! Вижте кои са в аферата с разораната дюна на "Смокини". Кметът на Равадиново опита да ги укрие заради жена си



Поръчителят е бизнесмен от бургаски жк "Лазур"


Поръчител на криминалното разораване на защитената дюна в к-г "Смокини" е бургаският бизнесмен Иван Петков Нончев, научи Флагман.бг от свои източници. Той се оказал и собственик на караваната, около която миналото лято са се вихрели закани, че трябва да й бъде осигурен подстъп за автомобили от главния път. Нончев е собственик на фирма "Тарс Нончев ПРО" ЕООД. Той е възложил на собствениците на багери в с. Равадиново, общ. Созопол - Манол Пазвантов и Васил Георгиев, на които платил 1000 лв. да извършат разораването с тежка верижна техника.

Тази им очертал с колчета какво точно трябва да се изравни. Тримата са задържани снощи. Багеристите твърдят, че това е поръчителят, но Нончев отрича и казва, че никога не ги е виждал. Рано тази сутрин репортер на Флагман.бг се свърза с кмета на Равадиново Иван Пазвантов, за да разберем кои са двамата багеристи, но Пазвантов е ейзуитски започна да увърта темата - бил един месец в Германия, вчера се прибрал и цяла нощ бил на тържество в ромската махала за уважение Банго Васил.

"Още не съм отишъл на работа, нищо повече не мога да ви къжа, ще звъна на полицията, още обаче съм в банята вкъщи и съм необлечен", заключи Пазвантов в 08:50 ч.
Проверка на Флагман.бг установи преки роднински връзки на Манол Пазвантов с Иван Пазвантов. Очаквайте още подробности само във Флагман.бг!

В категории: Созопол