Рецидивист атакува къщи в Карнобат, авер го предаде и го пратиха зад решетките

Митко пропял, след като е спипан с куп крадени вещи


И двамата бандити направили самопризнания

Криминално проявен мъж от Карнобат беше арестуван за обири на къщи в града. 35-годишният Атанас Йорданов е стар познайник на полицията. Той е обвинен по бързата процедура, след което е пратен зад решетките с постоянна мярка „задържане под стража“.

Атанас признал за два обира, извършени само в рамките на седмица. Той проникнал през прозорец на къща, взел каквото му видят очите и избягал. Крадецът успял да задигне 300 лв., телевизор, мобилен телефон, хранителни продукти и бутилки алкохол. Разследващите обаче успели да го свържат и с друга кражба, когато от местна къща изчезнали мобилен телефон, ъглошлайф и ключ за кола.

Малко по-рано полицаите хващат и друг взломаджия. 30-годишният Митко Христов също е криминално проявен, твърде вероятно е той да е предал авера си, за да спаси собствената си кожа, разкриха източници на Флагаман.бг.

Карнобатлията е спипан с куп крадени вещи. Сред тях били 3 телевизора, система за домашно кино, мебели, скъпа техника като хидравлични помпи за багери и комбайни и други вещи. Митко направил пълни самопризнания и върнал откраднатите вещи.

 


В категории: Крими