Ромският славей от Средец Антон Гюров извиси глас на сцената на „Гласът на България”

Народният певец от странджанския град накара и четиримата треньори да се обърнат по време на кастингите на тъмно


24-годишният Антон успя да омае журито с изпълнението си на песента „Джелем, джелем”

24-годишният ромски славей Антон Гюров от Средец извиси глас в музикалното шоу „Гласът на България”. Народният певец от странджанския град накара публиката и журито буквално да останат без дъх, след като запя емблематичната ромска песен „Джелем, джелем”.

Музикалните възможности на таланта от бургаския край обаче не свършват дотук. Той сам си акомпанира с пияното и показа, че е доста добър клавирист.

По време на кастингите на тъмно и четиримата треньори – Графа, Камелия, Михаела Филева и Иван Лечев, слушаха много внимателно изпълнението на Антон и почти до последните секунди, никой не посмя да натисне червения бутон.

Истинската битка настъпи, когато бутоните започнаха да светват един след друг, а Антон Гюров направи най-странния за всички избор. Въпреки че ромският славей от години се занимава с пеене, завършил е и музикалното училище в Котел, с направление пиано, всички очакваха да избере Камелия за свой треньор, тъй като тя е представител именно на неговия контингент.

Талантливият музикант обаче реши да изненада всички с решението си и посочи, че иска да е в отбора на Иван Лечев. Антон Гюров се закани, че ще даде всичко от себе си в престоящите битки на сцената на „Гласът на България”.

Снощи бяха последните кастинги на тъмно в музикалното предаване и отборите на Камелия, Графа, Михаела Филева и Иван Лечев са пълни, с общо 48 талантливи музикални бойци. Сега следват "Вокалните двубои", където треньорите ще трябва да определят кои участници са най-достойни да останат в битката за "Гласът на България".

"Тази година има промяна в регламента на вокалните двубои и всеки треньор ще има шанса да открадне само един участник от противниците", разкри Иван Лечев пред бтв.

 


В категории: Средец