Само във Флагман.бг! Татуиран „Калашников“ издаде Карчо и аверите му за мелето в „Сакса бийч“

Основните учасници в погрома до момента твърдяха, че видеозаписите са фалшиви
Тема в развитие
Само във Флагман.бг! Татуиран „Калашников“ издаде Карчо и аверите му за мелето в „Сакса бийч“Само във Флагман.бг: Попчето вече е на свобода, съдия Захарин Захариев го освободиЕкспертиза заковава бандата на Карчо за мутренското меле в БургасТеатър на абсурда: Попчето иска свобода, за да прави деца (ОБНОВЕНА)Извънредно! Арестуваха Попчето след 3 месеца укриване
Денка, майката на ОПГ-шефа Карчо, в съда: Пуснете го, вкъщи ми е уравновесен и спокоен! (ВИДЕО)Само във Флагман.бг! Петър Белото е сред закопчаните за наркотици вчера. Оказа се, че е бил пуснат на свобода преди месецСъдът пусна тихомълком Георги Карчев от ареста, Белото също е навън (ОБНОВЕНА)Попчето потъна вдън земя. Три месеца не могат да го намерят, а го издирват ченгета от цялата странаКарчо и Белото остават зад решетките, от Попчето няма и следаСамо Карчо жали мярката си, засега. Окръжният съд я разглежда утреСъдът остави Карчо и Белото зад решетките, пусна Димитър Колев под домашен арестКарчо, Белото и Колев: Не сме участвали в никакъв бой, записът е фалшивЩе остане ли ударната бригада на Карчо в ареста? (СНИМКИ)В Съдебната палата на Бургас ще ври! Водят бандата на Карчо, предизвикала гангстерския бой в плажна дискотекаСамо във Флагман! Полицията светкавично арестува Георги Карчев – Карчо след мелето в плажна дискотекаСоциален антрополог за биячите в Бургас: Такива екземпляри има в примитивните общества и гетатаСамо във Флагман.бг! Кои са Карчо и Попчето, издирвани след масовия бой в нощен клубПърво във Флагман.бг! Издирват Карчо и Попчето за зверското меле в плажна дискотека, другите двама остават в арестаТърсят още един за гангстерския бой (ВИДЕО)Акцията продължава! Криминалисти закопчаха още един от участниците в масовия бой в нощния клуб (СНИМКИ)ОД на МВР в Бургас предприе масови арести след кървавото меле в плажния бар (СНИМКИ)Брутално! Вижте кървавото меле в „Сакса”, Карчо и аверите му помитат за секунди друга компания (ВИДЕО)Ексклузивно! Лидер на свирепо нарко ОПГ арестуван за кървавото меле в Сакса бийч, полицията издирва други двамаСамо във Флагман.бг: Гангстерски екшън в плажна дискотека в Бургас! Ъндърграунд герой потроши мъж след масов бой
виж още
скрий


Популярни крими герои са заплашени от ефективни присъди заради мутренското изстъление

Много специфични татуировки заковават Георги Карчев-Карчо, Петър Ганев-Белото, Димитър Колев и Петър Попчев-Попчето за бруталното меле миналото лято, при което буквално пометоха препълненото заведение „Сакса бийч“ с друга компания.

Прокуратурата поиска две експертизи на видеозаписите от дискотеката във въпросната вечер. Първата е установила, че кадрите, запечатали погрома, са автентични и не са манипулирани, а втората вече е успяла да идентифицира нападателите по специфични белези, включително татуировки. Един от тях имал огромна рисунка на ръката на автомат „Калашников“, която нямало как да се сбърка, научи Флагман.бг.

Брутално! Вижте кървавото меле в „Сакса”, Карчо и аверите му помитат за секунди друга компания

За разлика от случаи като сбиването в созополската дискотека „Бикини“ и бургаската „Дежа вю“, тук становището на специалистите е, че категорично като инициатори на наказателната акция могат да се разпознаят Карчо, Белото, Колев и Попчето. Първите трима до последно не се признаваха за виновни и твърдяха пред съда, че видеозаписите, които Флагман.бг ексклузивно публикува, са фалшиви. Единствено Попчето призна, че групата реагирала, след като човек от пребитата компания бръкнал под полата на едно от момичетата с тях.

Петър Белото е арестуван след мелето в дискотеката, ясно се вижда, че целият е нашарен с татуировки

От прокуратурата съобщиха за Флагман.бг, че разследването по случая вече е приключило. Предстои съвсем скоро делото да влезе в съдебна фаза.

Кои са Карчо и Попчето, издирвани след масовия бой в нощен клуб

Според наши източници Карчо, Попчев, Белото и Колев вече обмисляли да се признаят за виновни и да сключат споразумения с прокуратурата. Трима от тях са със сериозно криминално минало и е твърде вероятно да влязат в затвора, ако бъдат признати за виновни от съда.

Припомняме, че Георги Карчев вече беше осъден като един от лидерите на страховитата ММА наркобанда, разбита през лятото на 2017 г. в Бургас. Въпреки сериозните обвинения обаче, Карчо излиза на свобода само след 1 година зад решетките и не му трябва много време, преди отново да влезе в криминалните хроники.

След последната мощна акция за дрога в Бургас: Кои са седмината, заплашени с постоянен арест

Същото е положението и с друг участник в мелето Петър Попчев. Попчето дори изчезна след боя в „Сакса“ и бе издирван под дърво и камък 3 месеца. В момента Попчев е на свобода, след като бе пуснат в началото на година от съдия Захарин Захариев, въпреки че е заплашен от доживотен затвор заради жестоко убийство в центъра. Попчето има 4-годишен „стаж“ зад решетките за опит за убийство. Арестуван е и за погроми на заведения.

Само няколко месеца след мелето в „Сакса“ и Белото отново е закопчан от маскирани спецполицаи. Петър Ганев е обвинен от спецпрокуратурата като част от банда за разпространение на дрога в София и Бургас. Той е сгащен заедно с популярния в ъндърграунда Румен Темелков, двамата синове на Томи Атанасов-Черния и членове на фенклуба на футболен клуб „Левски“ София.

 


В категории: Крими