Символът на демокрацията Евгени Михайлов удари дъното, обвини бащата на загиналото бебе за катастрофата с Местан

Шофьорът на БМВ-то трябва да е малоумен, за да направи толкова грешна преценка, убеден е Михайлов
Тема в развитие
Символът на демокрацията Евгени Михайлов удари дъното, обвини бащата на загиналото бебе за катастрофата с МестанКой му тури знака STOP на Лютви МестанРумяна Арнаудова съобщи в Бургас извънредна новина за Лютви МестанСъдът отмени гаранцията от 10 хил. лв. на Лютви МестанОпитва ли се НПО да оправдае Местан за катастрофата на „Маказа“
Черната статистика: 4 катастрофи с двама загинали край Маказа. АПИ: Няма такова нещо!Роднини на пострадалото семейство при катастрофата с Местан: Има връзки, може да го изкарат невиненЕксперт направи разкритие за катастрофата с Лютви Местан: Кръстовището е смъртоносно!Излуваха нови подробности около зверското меле с Лютви МестанДрамата е жестока! Родителите на бебето, загинало при катастрофа с колата на Местан, научили за смъртта му едва преди часовеЩе бъде ли наказан Местан за катастрофата край КърджалиПроф. Черкезов: Бащата на починалото бебе край Кърджали вероятно е със спукан прешленОчаква се да повдигнат обвинения на Местан за тежката катастрофаПроговори шофьорът, пометен от колата на Лютви МестанИзвънредно! Арестуваха Лютви Местан след кървавата катастрофа край МаказаРумяна Арнаудова с извънредни разкрития за кървавото меле с участието на Лютви МестанОтведоха Лютви Местан в Районното след зверската катастрофа със загинало бебеЧерна неделя! 6-месечно бебе е загинало при адското меле с колата на Лютви Местан Извънредно! Лютви Местан в кървава катастрофа край Маказа, има пострадали
виж още
скрий

БМВ-то идващо от Кърджали е карало в насрещното, смята известният режисьор

Не Лютви Местан, а водачът на другата кола от зверската катастрофа на пътя за Маказа, при която загина 6-месечно бебе, е виновен. Това е мнението на Евгени Михайлов, който бе символ на демократичните промени, основател на Екогласност, СДС, бивш депутат, но на последните избори припозна партия ДОСТ. Михайлов прави изводи от снимките, на които се вижда местоположението на „Фолксваген“-а на Местан след трагичния сблъсък на 14 април.

Местоположението на колата на Местан след зверския сблъсък

 „Още при първия оглед е установено, че в следствие на удара колата на Местан е отместена с 2,5 м назад и е завъртяна на 90 градуса напречно на пътя…т.е. преди сблъсъка тя вече е била завършила завоя в посока Кърджали и е била в своето си платно зад маркировъчното островче на шосето. Въпросът е какво е търсило идващото от Кърджали BMW в насрещното платно след като и двете коли са ударени челно и в дясно?“, пише на стената си във Фейсбук Михайлов. Според него, коментарите „че шофьорът на BMW-то, виждайки колата на Местан се опитва да я заобиколи, влизайки в насрещното платно, не издържат на здравата логика“, уточнява rodopi24.blogspot.com.

„Шофьорът на BMW-то трябва да е малоумен, за да направи такава грешна преценка!!! Избягва се удар със стояща на място кола или се минава зад нея. Но… не се минава пред кола, която се движи, завивайки наляво и е в своето си платно! Такава безумно рискована маневра може да направи някой джигит, но не и баща, който вози семейството си с невръстни деца. Ако беше намалил и продължил направо всички щяха да бъдат живи и здрави… Ама май BMW-то се е движило със скорост , която го е изхвърлила от дъгата на завоя и е летяло в насрещното платно, а след удара и събарянето на знаците и мантинелата е прелятяло 50 метра до дерето“, смята Михайлов.

Според Юсеин Ахмед Тефик, водач на „БМВ“-то, той е видял автомобила на Местан, но е продължил по пътя с предимство, отчитайки, че идващият от Загорско ще спре на знака „Стоп“. Когато Местан продължил напред и се озовал по средата на пътното платно, Юсеин бил пред избор: - забивайки спирачки, да удари странично „Фолксваген“-а, откъм страната на шофьора; - да завие надясно и, помитайки табелата, указваща посоката към Загорско и Джебел, да се удари в другия чакащ пред знака "Стоп" автомобил; - завивайки наляво, да навлезе в насрещната лента, но да избегне избегне сблъсъка. Юсеин завива наляво... Той казва още, че карал с над допустимите 90 км/час, но не и с над 110 км/час.

 


В категории: Животът