Телецът да пести парите и силата си, може да почувства спад на енергията

Слънцето е съвпад с Уран и в хармоничен аспект с Юпитер. Луната е в благоприятна комбинация с Марс. В този ден обаче е желателно Телците да си дадат почивка


Хороскоп за деня – четвъртък, 18 април

Най-добрата тактика днес за Овена е да не прави и да не предприема нищо, да се концентрира изключително върху себе си, пише за tribune.bg астрологът Ивелина Пенчева в своя хороскоп за деня. 

Телецът трябва е на строг режим – не само относно парите, но и да пести силите си! Може да почувства дори спад на енергията.

На Близнаци им се предоставят добри възможности да работят ефективно и плодотворно.

Ракът вероятно няма да се чувства добре, може да си намери отличен повод да се отпусне и да си почине.

Лъвът да сведе енергичната си активност до минимум, да пести сега жизнените си ресурси!

Девата да внимава във всичко, свързано с материални ценности и пари, приключения и безразсъдни разходи!

За Везните денят може да е труден, но всяко събитие, дори и най-неблагоприятното, ще може да приключи в тяхна полза.

Скорпионът ще иска да внесе малко ред в живота си и да намали хаоса, но между „искам” и „мога” има голяма пропаст, а май сега няма сили да я преодолее. 

Животът може да постави на Стрелеца няколко неразрешими задачи и той ще трябва да избере нестандартни начини на действие.

За Козирога нещо ще приключи и ще отиде в миналото, започва нов етап.

Ако гневът на Водолея днес бъде пуснат на свобода, може да е равен на атомна експлозия.

На Рибите в каква посока ще потече енергията им, зависи от положителната или от отрицателна настройка.

29-ят слънчев ден е посветен на молитвите и Божественото слово, в лъчите, на които загива всяко зло. Това е време за благи проявления и начинания, пише астрологът в своя слънчев хороскоп.

В този ден Ангелът на Божественото слово отваря вратата на Знанията, дарява Сила, подлага човек на изпитания и му дава твърдост, добавя тя.

„В 29-я слънчев ден ни чуват Предците и могат да ни окажат помощ. Добре е да се посети храм. Това е най-добрият ден за молитви – магията на Божественото слово, която защитава нашата душа, както дрехите защитават тялото. Ако се четат много молитви днес, то може да установите лична връзка с небесните сили“, обяснява астрологът.

„Особено благоприятно е да молите Небето този ден за зачатие и здраве на дете. Денят е подходящ за зачатие на дете, сексът се приветства, но само, докато е светло. Това е време, в което се разобличават тайните. Може да изберете нов път, да правите нови планове. Приветства се чувството за хумор, което се проявява в този ден като усещане за освобождение от своите комплекси“, добавя тя.

„Препоръчва се четене на книги, учене, предаване на опит и знания. Благоприятно е за разговори, но следете за словото, което изричате. Хубаво е да се подстрижете, да се изкъпете, да се изпотите, да се масажирате или размачквате тялото, да се разхождате, както да шиете, поправяте или купувате и обличате нови дрехи, за ремонтни работи. Противопоказно е уединението“, предупреждава Ивелина Пенчева.

„След залез може да организирате празник. Добре е се медитира, да се гадае. Сега може да гадаете на книга. Вземете тази, която ви привлича, може и Библията, задайте си мислено въпрос, съсредоточете се и отворете наслука със затворени очи като посочите с пръст към написаното. Когато отворите очите си, там където е попаднал пръстът ви, прочетете текста и ще намерите отговора. Има и друг начин- като си кажете номера на страницата и номера на реда“, добавя тя.

„Препоръчва се да обличате повече дрехи, които служат за защита от травми и проявеното зло от другите. Добре е да облечете нещо пъстро и ярко. Колкото по-пъстро, толкова по-добре. Подходящи цветове за деня са жълто, златисто и светло лилаво. Не се препоръчват монотонните гами, тъмни цветове, кафяво и зелено. Може да ползвате бижута, но в никакъв случай не малахит“, съветва астрологът.
 


В категории: Астро