Тихомир Янакиев: Искаме да влезем през парадния вход в Общината, аз ще бъда кандидат-кмет на БСП

Тихомир Янакиев ще се опита за трети път да стане кмет на Община Созопол. Кампанията му реално започна от днес
Тема в развитие
Тихомир Янакиев: Искаме да влезем през парадния вход в Общината, аз ще бъда кандидат-кмет на БСПКатя Стоянова става кмет на Созопол до минутиИзвънредна сесия на ОбС Созопол в понеделник, ясен е наследникът на Панайот РейзиСамо във Флагман.бг: Ето кой ще наследи Панайот Рейзи - и като кмет, и като лидер на ГЕРБСамо във Флагман.бг: Панайот Рейзи не е подал оставка като кмет, а само като член на ГЕРБ
От ПП ГЕРБ обявиха: Панайот Рейзи подава оставка като кмет и член на партиятаСпецсъдът отстрани от длъжност кмета на Созопол Панайот РейзиПанайот Рейзи: Няма от какво да се притеснявам и отново ще се кандидатирам за кмет на СозополПрокуратурата иска отстраняване на кмета на Созопол Панайот РейзиКметът на Созопол Панайот Рейзи проговори за обвинението сиЛечков за обвиненията срещу Рейзи и Иванова: Политическа поръчка са, прокуратурата е бухалкаГЕРБ чакат резултатите от разследването срещу Рейзи, за да се произнесатРумяна Арнаудова: Наблюдаващите прокурори ще преценят да искат ли отстраняване на Рейзи като кметПрокуратурата обвини кмета на Созопол в присвояване на 2 млн.лева, наложена му е мярка "подписка"
виж още
скрий


Не подкрепихме Катя Стоянова, защото и тя може да получи обвинения, каза лидерът на БСП в Созопол

„Искаме да влезем през парадния вход на общината, а не през задния. Заради това няма да предложим собствен кандидат-кмет, но няма да подкрепим и Катя Стоянова, която от 20 години е в Общината, 12 години бе в обкръжението на Панайот Рейзи и няма да се изненадам, ако се сдобие с обвинение”.

Това каза лидерът на БСП в Созопол Тихомир Янакиев на днешната сесия, на която бе утвърдена кандидатурата на Катя Стоянова за вр.и.д. кмет. Стоянова ще е на поста или до встъпването на нов кмет през ноември, или до сваляне на обвиненията срещу Панайот Рейзи.

На въпрос на Флагман.бг: "Готова ли е структурата на БСП в Созопол, за да спечели изборите?"Янакиев бе категоричен: „Да, готова е и аз ще бъда кандидат-кметът!”.

Това ще бъде трети опит на Тихомир Янакиев да стане кмет на Созопол. На местните избори през 2015 година за него бяха гласували 35 % от избирателите, но тъй като нямаше други кандидати, Панайот Рейзи спечели още на първи тур.

 


В категории: Созопол