В Бургас гримьорите съветват абитуриентките - не подражавайте на обработените с фотошоп снимки на знаменитости

Флагман.бг потърси професионалното мнение на make up експертите в Бургас от ENEA beauty center


Грешката, която всяка година допускат девойките, е, че искат да приличат на някой друг

Всяка година, с наближаването на абитуриентските балове, професионалните гримьори в Бургас и страната се сблъскват с един и същ проблем - момичета избират снимки на известни личности и искат от визажистите да ги превърнат в техни копия.

Вместо да подчертаят нежните си момински черти, които за съжаление ще оценят чак след години, младите дами искат от професионалните гримьори да ги разкрасят по подобие на някоя поп икона, филмова звезда или светска личност. Стилът на звездите обаче няма много общо с абитуриентския бал.

Флагман.бг потърси професионалното мнение на make up експертите в Бургас от ENEA beauty center.

Те съветват младите дами задължително да направят пробен грим преди бала. „Перфектният абитуриентски грим е нежен, но нежното не означава малко или само бледи тонове. Ние сме избрали за нашите абитуриентки последните пролетни палитри на италианската марка за декоративна козметика Movie. Техните продукти са създадени специално за фотосесии и гарантираме, че гримът ще издържи на целия, изпълнен с бурни емоции ден, за който дамите са се готвили в продължение на месеци“, споделиха експертите от ENEA beauty center.

Последните останали дати за пробен грим в студиото им на ул. „Булаир“ № 9 са 6 и 7 май. Това е спасителният пояс за закъснелите с резервацията си за грим млади дами. Можете да си запишете час и на тел.:08883308408.

Професионалните make up продукти на Movie, с които експертите от ENEA beauty center превръщат всяка дама в произведение на изкуството, са подходящи за всеки повод. Пролетната им палитра за очи е феерия от цветове, изключително подходяща и за сватбен грим.

Продуктите на Movie се разпространяват в над 30 страни по целия свят, а в салона на ENEA beauty center дамите, които държат на перфектната си визия, могат да се възползват от преимуществата им + квалифицирано професионално обслужване.