В Ciao Italia нито една оферта не е за изпускане, уникалните продукти са неустоимо изкушение за бургазлии

В началото на месеца в Ciao Italia Cash&Carry сюрпризираха клиентите с нови предложения


Оазисът на италианския вкус в Бургас пусна оферти с до 50% отстъпка тази седмица

За да се насладите на висококачествените италиански продукти, вече няма нужда да пътувате хиляди километри до Италия. Откакто в Бургас отвари врати специализираният магазин само за Италиански стоки, произведени за Италианския пазар Ciao Italia Cash&Carry, местните и гостите на града имат уникалната възможност да избират от над 3600 уникални продукта доставени от страната-родина на пастата, прошутото, пармеджаното, моцарелата и безброй още деликатеси любими на цял свят.

Хипермаркетът на ул."Одрин" 84 е сред предпочитаните дестинации за пазаруване в морския град. Бургазлии вече редовно пълнят пазарската си кошница с италианска паста, кафе, шоколад, сирена, ризото, месни деликатеси, сосове, козметика, перилни препарати и безброй още изкушаващи продукти с произход Италия на ШОК цени. Вече можете да пазарувате и онлайн любимите си продукти от тук.

Деликатеси като прошуто, бекон, колбаси и сирена се предлагат на слайсове и в големи разфасофки 

В началото на месеца в Ciao Italia Cash&Carry сюрпризираха клиентите с нови предложения. Пици на каменна пещ, лазаня, нарязан калмар „титан“, миди „вонгули“, средиземноморски микс за паста и още полуготови деликатеси очакват любителите на италианската кухня на цени без аналог в Бургас и страната.

Пиците Buitoni са без глотен и лактоза
 Класическата пица "Маргарита", приготвена на пещ, се предлага в размер, достатъчен за цялото семейство
Паста "Di mare" ще можете да си приготвите бързо и лесно вече и у дома. В Ciao Italia Cash&Carry има всички необходими продукти 

Във фейсбук страницата на Ciao Italia Cash&Carry следете за ексклузивните оферти и нови продукти всеки ден, защото съвсем скоро в магазина ще можете да намерите и превъзходен италиански сладолед, петифури и още редица сладки удоволствия от най-висок клас.

Седмица преди Великден в Ciao Italia ще откриете изключително разнообразие от шоколадови яйца с подаръци и италиански козунак – панетоне.

Единствено Ciao Italia Cash&Carry в Бургас предлага богата гама от висококачествените бебешки продукти на известната марка Chicco. Памперси, бебешки комплекти, шампоани, биберони, пудри и бебешки храни на Plasmon, Mellin и Nipiol са на цени без аналог в Бургас и страната.

Водата срещу подагра и камъни в бъбреците Санто Стефано се изчерпва бързо заради лечебното си предназначение.

 

Продукт против стомашни киселини е един от хитовите артикули в магазина

80% от храните в магазина са без гулден, сладките неща са без палмово олио, има и специализирана серия кроасани, бисквити и др. продукти без захар подходящи за диабетици. Голямо е разнообразието и от продукти без лактоза прясно мляко, десерти, сирена и др.

Любимите на малки и големи Kinder изкушения са в изобилие и до сега не са представяни на българския пазар