Валери Симеонов получи сериозна подкрепа в Смолян

Валери Симеонов бе придружаван от зам.-председателя на НФСБ Данчо Хаджиев(вдясно от него) и кандидатите за евродепутати Славчо Атанасов(вдясно) и Венера Тодорова(вляво)


Хората в този край отчетоха направеното от родолюбивата партия до момента като законодателни инициативи, дарителски акции за храмове и паметници, развитието на туризма

„Това, което ще правя в Евопарламента, ще е продължение на дейността ми в България, на защитата на българските интереси и на малкия и среден бизнес. Мога да дам пример с американските централи „Марица” 1 и 3, чиито договори трябва да бъдат прекратени, защото ощетяват българската енергетиката", каза при среща с жители на Смолян Валери Симеонов, водач на листата на "Патриоти за Валери Симеонов(НФСБ и СЕК)".

Лидерът на НФСБ отговаряше на множество въпроси, свързани с предстоящия вот. Той бе придружаван от зам.-председателя на НФСБ Данчо Хаджиев и кандидатите за евродепутати Венера Тодорова и Славчо Атанасов.

"България само със 17 депутати няма особени шансове, но е много важно да се вземе по-активно участие в подготовката на нормативните актове, в една по-прецизна предварителна оценка на въздействието на всеки нормативен документ, който се приема. Важно е и това да бъде съобразено с малките държави. България да търси консенсус с бившите социалистически държави, с които имаме най-близки проблеми. Това са неща, които не чуваме в платформите на останалите кандидати, но това са тежките въпроси, които трябват да бъдат решавани и целите, с които трябва да влезе всеки българин в Европейския парламент“, подчерта Валери Симеонов.

В Родопския край отчетоха направеното от родолюбивата партия до момента като законодателни инициативи, дарителски акции за храмове и паметници, развитието на туризма и др. Именно заради многото успешни начинания на НФСБ мотото на родолюбивата коалиция е „Вместо думи – действия“. Родопчани твърдо подкрепят Валери Симеонов за предстоящия вот.

Много хора искат да отидат и в нашия, и в Европейския парламент, но те не са създали и едно работно място до сега. Те не могат да видят какви са действителните проблеми и икономически, и социални. Когато си създал бизнес като Валери Симеонов можеш да взимаш правилни управленски решения и да помагаш на хората, които са те избрали“, каза областният координатор на НФСБ в Смолян Владимир Гърбелов. 

Всеки, който желае да подкрепи родолюбивата коалиция, може да го направи като гласува на изборите за Европейски парламент на 26 май с бюлетина номер 1.


В категории: Евроизбори'2019