Вдигат цените за спектакъла на Камен Донев в Бургас в движение, алармира бургазлийка

Невероятният спектакъл ще бъде изнесен в Летния театър, но прави впечатление неприятната практика на организаторите

В театъра има неписани правила, а те са, че не може да един ред да бъдат продавани билети на две различни цени

Нормално ли е цените за феноменалния спектакъл на Камен Донев "Сватбите", който ще се изнесе в Бургас на 25-ти юни, да се вдигат, пита Таня Николова, читател на Флагман.бг, която е една от първите, закупили пропуски за постановката в Летния театър.

За рубриката " тя разказа, че първоначално обявените цени на билетите били 35, 40 и 50 лева. Тя си закупила билет, но останала шокирана, след като нейна приятелка отишла няколко дни по-късно и за същия ред й продали по-скъп пропуск. Това може и да е обичайна практика при продажбата на самолетни билети, но не и за театър, където има установени неписани правила и традиции.

"Изключително е некоректно да повишиш цените в движение, след като видиш, че има интерес. Не знам дали е идея на Камен Донев или на този, който се занимава с организацията му, но е постъпка, която ме възмути. 35,40,50 лв не е никак малка цена за билет", пише ни Таня Николова.

Организатор на визитата на Камен Донев в Бургас е "Арт мелопмена" - утвърдена фирма с дългогодишен опит. Очаквайте тяхната позиция след празниците.


В категории: Вашият сигнал до ФЛАГМАН