Време за пазаруване: ЕА7, Kocca, Slivian Heach са с 20% отстъпка в Триа сити център

Триа сити център е домът на премиум брандовете и осигурява на своите клиенти невероятни отстъпки


Промощията е до края на месеца, а цените са без аналог

В Бургас и до ден днешен ДОМЪТ на ПРЕМИУМ БРАНДОВЕ от световна величина е ТРИА ЦЕНТЪР, осигуряващ на своите клиенти възможността да пазаруват новите колекции пролет-лято 2019 на марките ЕА7, Kocca, Slivian Heach с 20% отстъпка. Промоцията обхваща и дните около Великден (15.04.-30.04.2019).

В същия период своето фешън съкровище отново с 20% отстъпка, клиентите могат да открият и в магазин Carpe Diem в Триа сити център за избрани артикули от новите колекции пролет-лято 2019 на Moschino, Roberta Biagi, Imperial и Аlexander Smith.

Дълъг топ Moschino в искрящи цветове, подходящ за пролетта и началото на лятото, лесно се комбинира с бели кецове EA7 и е смарт кежуал облекло за всяка дама без да се съобразява с мястото и случая. Чантата или колан може да добавите от аксесоарите, достъпни в новия корнер на Tommy Hilfiger, отново от последната колекция на американския бранд.

Ексклузивно в четири последователни дни от 18.04 до 21.04.2019 г. в Paradox Perfumery клиентите ще открият 25% отстъпка на всички продукти на марките Estee Lauder, Clinique, Tom Ford, DKNY и Michael Kors.

Отново в Триа сити център малките почитатели на фешън брандовете ще могат да бъдат облечени в новите колекции пролет-лято 2019 на марките "Mayoral" и "Guess Kids в магазин KIDZ.

В началото на следващия месец май, клиентите на магазин GIO, представител на линията за бельо Emporio Armani в Триа сити център, може да очакват новите модели бански костюми за мъже и жени от марката, както и аксесоари на Just Cavalli. За целта магазинът ще бъде разширен от сегашните 60 кв. м. на 200 кв. м. площ.

Всички промоции и оферти от Търговски център "Триа" са актуални в електронния магазин Shop.tria.bg.


В категории: Бизнес