Времето в Бургас на 4 май: Лятото дойде – очакват се 24°C, на места живакът удря 27°C

Вятърът едва ще се усеща, подходящо ще е за разходки край морето


Най-топло ще е в Средец, най-студено в Камено

Времето в Бургас днес ще е предимно слънчево, но с промелива облачност. Живакът ще достигне до 23-24°C, продължавайки серията на затопляне за седмицата. Вятърът ще е умерен югозападен, вероятност за дъжд няма.

В Поморие и Несебър – термометрите ще покажат 22-23°C. И днес в Несебър вятърът ще е значително по-слаб от този в Поморие. 

В Созопол също ще е топло. Максималните температури ще достигнат 22-23°C. 

В Приморско живакът ще достигне почти рекордните за сезона 25-26°C с лек вятър.

В Царево също термометърът ще достигне дори до 25-26°C. Не се очаква дъжд, облачност почти няма да има, а вятърът ще е само лек полъх.

В Руен и Сунгурларе живакът ще достигне до 24-25°C. Ще е предимно слънчево, но въпреки това ще се появят и облаци, които обаче няма да се задържат за дълго.

В Айтос и Карнобат също ще е топло. Очакванията са за температури между 25 и 26°C – на практика лято. Няма очаквания за валежи, а вятърът ще е слаб до умерен.

В Средец очакванията са за 26, дори 27°C, вятърът ще е умерен, но няма да повлияе върху усещането за лято. 

В Камено температурите ще достигнат до едва, в сравнение с другите общини,  20-21°C. Времето ще е слънчево с умерен южен вятър. Няма очаквания за дъждове. Там ще е най-студено в цялата област.

В Малко Търново живакът ще достигне до едва 23-24°C. Ще бъде слънчево, а вероятност от валежи няма. Вятърът ще е умерен. 


В категории: Времето днес