Времето в Бургас на 8 май - нова порция студ и облаци

Днес ще е най-студеният ден, но валежи не се очакват


Температурите ще са по-ниски от вчерашните, облаците ще се задържат повече

Времето днес по Черноморието ще е хладно, ще има значителна облачност, на места ще превали дъжд. Ще духа умерен северозападен вятър, но постепенно ще отслабва. Максималните температури ще са между 15°-17°. Температурата на морската вода е 14-15°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В Бургас термометърът ще показва 16 градуса - с един градус по-студено от вчера. И усещането ще бъде за есенно време, отколкото за пролетно. 

Хладно ще бъде и в останалите морски градове - в Поморие и Созопол - 16°, Несебър - 15°, а по на юг дори и по-студено - в Приморско и Царево живакът ще достигне едва 14°.

Във вътрешността на страната също ще се задържи хладно и облачно. В общините Камено и Средец ще бъде 16°, в Карнобат - 15°. Очакваните максимални температури в общините Айтос, Руен и Сунгурларе са 14°. Най-студено обаче ще бъде в странджанския регион - едва 13° максимални температури в Малко Търново.

Очаква се днес да е най-студеният ден за тази седмица. В четвъртък слънцето отново да се усмихне и температурите ще се повишат с няколко градуса.


В категории: Времето днес