Чавдар Цветков коментира предстоящия мач на националния отбор срещу Черна гора в евроквалификациите.

Ето какво каза легендата на Славия, който има 11 гола с екипа на България:

"Не обичам да говоря преди мачове, за да не се окажа после виновен на някого. А могат и да ми се смеят, ако не направя добра прогноза.

Играта ще я анализираме след мача, но сега мога да предупредя, че ни чака много тежка битка. Ние нямаме футболисти, които да играят в такива клубове като тези, в които са някои от черногорците.

От това, което съм гледал при тях, впечатлението ми е, че са технични, бързи и атрактивни играчи. Освен това имат и някои безкомпромисни защитници.

Сигурен съм, че изобщо няма да ни чакат дълго и ако не си спечелим респекта, ще вземат инициативата в мача.

Иска ми се да видя нашия отбор с малко повече агресия и да ги подложим на натиск. Винаги е хубаво да започнем с победа новия цикъл", заяви Цветков.

"Времето е хубаво, в петък мача е с идеален начален час, така че нека повече хора да дойдат на стадиона. В последно време сме силни като домакин и това трябва да продължи", допълни той.

"Лично аз сериозно се замислям да се кача на колата и да отида да подкрепям отбора и в Косово. Не е по-далече, отколкото да идеш до Сливен, например. Важно е момчетата да усетят, че има хора, които им мислят доброто и искат да успеят, за да сме доволни всички", завърши Чаво пред "Меридиан мач".