Ръководството на Левски обяви, че пуска от утре в продажба билетите за своите фенове при визитата на Ружомберок. Цената на един билет е 20 лева, като първоначално могат да бъдат загубени от притежателите с абонаментни карти.

Ето какво гласи съобщението:

Уважаеми привърженици,

На 2 юли, вторник, от 10:00 часа в предварителна продажба ще бъдат пуснати билетите за гостуването на „Левски“ в Словакия срещу „Ружомберок“ от първия квалификационен кръг на “Лига Европа”. Двубоят е на 11 юли, четвъртък от 19:30 часа българско време.

Цената на билета е 20 лева, а продажбата ще става само срещу документ за самоличност (лична карта или международен паспорт).

До 3 юли, сряда, включително, билети ще могат да закупуват само притежателите на абонаментни карти за сезон 2018/2019 срещу представянето на абонаментната карта. Няма ограничение в бройката на билетите, които един привърженик може да купи, стига да може да предостави списък с трите имена, документите за самоличност и номерата на абонаментните карти на хората, за които купува билетите. За всички, желаещи да подкрепят “Левски” в Словакия, е важно да знаят, че влизането на мача в Ружомберок ще става само срещу представяне на документ за самоличност на входа на стадиона.

На 4 юли, четвъртък, неизкупените от притежатели на сезонни карти билети ще бъдат пуснати в продажба в магазина на ПФК „Левски“ в Сектор “А” на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“ срещу лична карта или международен паспорт.

Привържениците на “Левски”, които имат постоянно местоживеене в чужбина, и искат да посетят мача с “Ружомберок”, могат да направят своята заявка на имейл: [email protected], като в заявката посочат трите си имена и документ за самоличност. В потвърждение на заявката всеки от тях ще получи и инструкции как да заплати и получи билетите си. Краен срок за заявки – четвъртък, 4 юли, до 17:30 часа.

Обръщаме се към всички привърженици да подкрепят отбора на старта му в европейските клубни турнири този сезон, но без прояви на агресия, насилие, расизъм и ксенофобия, тъй като те могат да донесат допълнителни тежки наказания от УЕФА на любимия ни клуб.