Шампионът Лудогорец излиза срещу Ботошани в последната си четвърта проверка на австрийска земя. Двубоят стартира в 19:00 часа българско време. Наставникът Стойчо Стоев ще заложи на голяма част от играчите, които не са титуляри, тъй като основните футболисти играха ден по-рано при тежката загуба с 0:3 от Шахтьор (Донецк).
Мачът срещу шампиона на Украйна бе трети за Лудогорец в Австрия. Преди това "орлите" първо разбиха с 4:0 словенския Триглав, а след това надвиха и първенеца на Азербайджан Карабах с 2:0. Първият мач на тима това лято завърши 12:1 срещу аматьорския Надежда (Доброславци) на комплекса "Царско село".

Утре около обяд разградчани се прибират в България, където ще започнат подготовка за Суперкупата на България срещу Локомотив (Пловдив), която ще се проведе на 3 юли на стадион "Васил Левски". Двубоят срещу румънците ще бъде наблюдаван от собствениците на клуба Кирил и Георги Домусчиеви, които вчера пристигнаха в Австрия. Преди няколко месеца Ботошани победи с 3:1 "орлите" в контролата между двата състава в Белек.

Вероятен състав на Лудогорец:

Пламен Илиев, Станислав Манолев, Георги Терзиев, Форстър, Керчев, Серкан Юсеин, Йорданов, Янков, Рибейро, Лукоки, Шверчок