Президентът на Славия Венци Стефанов засегна темата за бъдещето на треньора Златомир Загорчич. Сърбинът има договор до края на сезона.
"Аз съм го казвал и преди - Загорчич, кажи-речи, има договор до живот. Ако той иска и пожелае, ще остане начело на Славия и през следващия, и по-следващия и още по-следващия сезон. Ние сме много доволни от неговата работа, особено с младите играчи. Учи ги на добър футбол. Няма повод да не сме доволни от Загорчич.
Получи се празник срещу Етър. Видях деца и млади хора, които се радваха да са на стадиона. Дълго време не бяхме играли у дома и хората бяха зажаднели за футбол. Вероятно искаха да видят и осветлението. Дано занапред да се радваме и на хубави победи. Дали и в плейофите може да пуснем билети по един лев? Всичко е възможно - нищо не е догма или закон.

Много мразя да ме питате за цели, нашите приоритети са ясни - искаме да играем добър футбол и да създаваме млади таланти. Смятам, че го правим успешно. През лятото със сигурност ще има нов голям изходящ трансфер от Славия", категоричен бе Стефанов пред "Тема спорт".