Преди няколко дни стартира търгът в подкрепа на Божи и Марти. Инициативата е на Клуба на привържениците на Левски София - Синя Зона Б18, които подкрепят Божи и Марти, страдащи от детска церебрална парализа. Във фейсбук страницата на фенклуба вече са поставени артикулите, с които разполагат към момента. Наддаването става през 5лв. (например, ако за артикул е предложена сумата от 10лв, следващото предложение трябва да е минимум 15лв.).

Някои от артикулите, поради тяхната стойност, са с начална цена и наддаванаето започва от нея. Търгът ще завърши на 27.12.2018 в 19:14 (българско време). Успех!

Повече информация за Божи и Марти:
На година и 6 месеца поставят на момчетата окончателна диагноза детска церебрална парализа. Родителите им разбрали за доктор Парк и неговата надеждна операция - Селективна Дорзална Ризотомия, която се прави на гръбначния стълб. Благодарение на тази операция д-р Парк дава надежда за премахване на мускулния спазъм. В България такава операция не се практикува. Сумата за лечение, която е необходима е около 130 000 долара.