Отказ на Иско да подаде ръка на старши треньора Сантиаго Солари е причината играчът да не бъде включен в групата за мача на Реал Мадрид срещу Рома от Шампионската лига, твърди Marca, позовавайки се на информация на Cadena Cope.

Както е известно, вчера се появиха информации, че в края на миналата седмица халфът е проявил неуважение към наставника, който го наказал с изваждане от групата на двубоя. Това се е случило в съблекалнята след загубата с 0:3 от Ейбар. Иско не подал ръка на Солари пред погледите на своите съотборници. Това не се е харесало на аржентинеца, който имал и друфи причини да наложи това наказание срещу футболиста.

Isco's time at Madrid looks like it is coming to an end...

Could the midfield maestro be on his way to the Premier League?

https://t.co/bbUxekysgX pic.twitter.com/C4mOmXErtD

— ODDSbible (@ODDSbible) November 28, 2018
Тази проява на Иско е в резултат на насъбрало се напрежение между двамата. Въпреки че е твърд титуляр за Испания, той нито веднъж не е започвал от първата минута при новия треньор на Реал, а влизането му като резерва срещу Ейбар при резултат 0:3 само увеличило недоволството му. По време на тренировката на отбора вчера Иско се оттеглил преждевременно заради болки, които имал още от неделя. Те обаче в никакъв случай не били достатъчни, за да му попречат да участва в срещата с Рома.