Манчестър Юнайтед и Хъдърсфийлд излизат в сблъсък на "Олд Трафорд", който е част от традициония кръг на Боксинг дей (вторият ден от Коледа в Обединеното Кралство), 19-и кръг в Премиър лийг. Новият наставник на "червените дяволи" Оле Гунар Солскяер започна вихрено с победа с 5:1 в гостуването на Кардиф преди няколко дни и феновете са положително настроени за ново добро представяне.

3 #MUFC changes from our win at Cardiff as @DalotDiogo, @Fred08oficial and @JuanMata8 replace @Youngy18, @AnderHerrera and @AnthonyMartial. #MUNHUD pic.twitter.com/kn8HUmyBfR

— Manchester United (@ManUtd) December 26, 2018

Ромелу Лукаку, Алексис Санчез, Крис Смоулинг, Маркос Рохо и Скот Мактоминей все още не са на разположение, а Ашли Йъг получава почивка и е заменен от Диого Далот. Андер Ерера също остава на скамейката, докато лятното попълнение Фред получава място сред стартовите 11. Изненадващо Антони Марсиал също е извън групата, а в стартовия състав е заменен от Хуан Мата. За Хъдърсфийлд Джонатан Хог остава на скамейката, след като пропусна последния мач на тима.

 

Look who's here! https://t.co/lIVeownJib

— Manchester United (@ManUtd) December 26, 2018