Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо, направи първия си коментар след своето уволнение от клуба. Португалецът бе освободен вчера, а днес бе издебнат от репортер на "Скай спортс", докато се разхождаше в центъра на Лондон. Специалния заяви, че има бъдеще и без Манчестър Юнайтед, като освен това няма никакво намерение да разкрива каквито и да било детайли от кухнята на клуба.

"Ще направя същото, което направих и когато напуснах Челси. Ще запазя добрите неща и няма да говоря за нищо, което се е случвало в клуба. Можем да говорим за много хубави неща и за някои не толкова хубави, но аз не правя така. Всичко е приключило. Манчестър Юнайтед има бъдеще без мен и аз имам бъдеще без Манчестър Юнайтед. Защо е необходимо сега да споделям с вас или с феновете чувствата си, след като вече всичко свърши? Винаги съм бил много критичен към мениджърите, които напускат някой клуб, и след това излизат и започват да разкриват детайли за това какво се е случило и кой трябва да бъде обвиняван за ситуацията. Това не съм аз. Аз обичам да казвам в такива моменти просто, че "играта свърши".  Надявам се, че медиите ще проявят уважение към този мой начин на реакция.

Докато се завърна във футбола, мисля, че имам правото да поживея нормално - да пазарувам, да се разхождам... Сега искам да правя такива неща. Манчестър Юнайтед вече е минало".

"Why should I be sharing more now, even with the supporters, any of my feelings? It's over."

Jose Mourinho says he and @ManUtd have future in football: https://t.co/DilUQ6Uor3 pic.twitter.com/F2JdnfvMLw

— Sky Sports News (@SkySportsNews) December 19, 2018