Идеите на бъдещите родители понякога са направо стряскащи

Като много бъдещи родители, Денис Дики очаква моментът, в който да разкрие на близки и приятели пола на бъдещото си бебе, да бъде запомнящ се.

Вместо да използва традиционните методи, като торта и балони, той планира да стреля по цел, която ще се взриви или с розова, или със синя боя по време на парти в дома си.

Но мишената случайно или не, съдържа експлозивът танерит, използван за мишени за учебна стрелба. Така изстрелът му предизвиква огромен горски пожар в Аризона.

800 пожарникари се включват в гасенето му през април 2017-та година. Щетите са на стойност 8 милиона долара, а хиляди хора са евакуирани от домовете си. Причината за пожара в националния парк в Колорадо, станал още по-сериозен заради опасните метеорологични условия, беше разкрита след като Дики се яви в съда. 

37-годишният американец подписа споразумение с прокуратурата да заплати 100 хиляди долара незабавно и компенсация от общо 8 188 069 милиона долара, която ще изплаща на месечни вноски. Местните вестници обаче пишат, че може би няма да му се наложи да плати цялата колосална сума. 

 

 

 

И тъй като добрите намерения на Денис и съпругата му се объркват, все още не е ясно дали те ще разказват тази случка на детето си.

Но двамата не са единствените, които пренасят партитата за обявяване на пола на бъдещото бебе на изцяло ново равнище.

В Съединените щати, търсенето на думата „разкриване на пола“ през 2017-та скача до невиждани нива след фиаското с горския пожар. И тази тенденция не отслабва.

През уикенда във Великобритания футболистът на Евертън Джордан Пикфорд и съпругата му организираха епично парти, на което съобщиха на семейството и приятелите си, че очакват момче.

След балоните, цветята и бисквитките с надпис „бебето Пикфорд“, кулминацията на купона беше огромен балон с конфети. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

IT’S A BOY????????????

A post shared by MEGAN???? (@megan_davison_) on

 
 

В Инстаграм, хаштагът #genderreveal показва стотици хиляди снимки и видеа на двойки, разрязващи торти, отварящи кутии или пускащи балони в син или розов цвят. 

Най-креативна обаче се оказва двойка от американския щат Луизиана. Майк Клейбърт постави диня в устата на алигатор, и когато той затвори челюстта си, плодът експлодира в синьо желе. Видеото е гледано повече от 10 милиона пъти във Фейсбук – но не съветваме двойките, които очакват наследник, да се опитват да повторят това.