Благой Георгиев и Златка Райкова – двойката, която с поведението си в Биг Брадър стана за смях пред цяла България ще вдига сватба в Брадъра, дочу HotArena. Това гласят последните слухове, ако изобщо може да им се вярва.

Джизъса приел предложението на продуцентите на шоуто  да поиска ръката на половинката си и то срещу умопомрачителен хонорар. Това също може да бъде положено на съмнение,  тъй като преди старта на предаването Благой, който е здраво закъсал за пари, се опитваше да си уреди баснословен хонорар, но Брадъра е попарил мераците му и се е навил да прави сеир на зрителите срещу символична сума.

Според „България Днес“, един от служителите от екипа на Биг Брадър е натоварен с мисията да търси халки за бракосъчетанието. Мисията била строго секретна, за да се запази докрай сценарият на шоуто. По подобен начин в миналото издание на предаването Дани Петканов и Алекс Богданска вдигнаха сватба, след като бяха разделени заради изневяра от страна на красавицата. Дали това ще се повтори и сега, остава да видим.

В последните епизоди се забелязва, че Джизъса се дразни доста от поведението на шавливата Златка. Един от последните скандали бе свързан с любовта на блондинката към чашката. Той я разкритикува, че след чаша вино ще мирише лошо. Тя не остана длъжна и скочи на наргиле манията, с която е известен Благо.

Друг скандал предизвика Боби Ръгбиста, който бе вкаран в шоуто да разкрие една от най-тъмните страни на Златка, а именно, че е спал с нея докато тя била уж влюбена в Багата.