Омразата е взела връх, щом гласуваме за единия, просто да не е другия.

В една държава щом ни управляват хора с прякори на тикви, пъпеши и прасета нормалният човек не може да вирее. Според мен е необходимо извънредно положение в страната. Това заяви на среща със симпатизанти в Хасково лидерът на ПП “Възраждане” Костадин Костадинов.

Затова искаме властта, да вървим напред за възраждане на България. На последните парламентарни избори нашата кампания струваше нула лева и взехме повече от един процент, въпреки че имаше огромна манипулация, каза още той. Парите от субсидията раздавали на семейства за инвитро процедури и на църквата.

Костадинов уточни, че за местните избори наесен се търсят застъпници по места, но без да им се плаща, а за каузата “Запази вота чист”.

В момента се краде безобразно от управляващите, категоричен бе Костадинов, като даде пример с учебниците за децата. Аз съм написал учебник, който излиза на себестойност 2 лева, а за един подобен ние плащаме за нашите деца няколко пъти повече. Направете си сметка, само от това се крадат милиони, посочи той.

Протестите се правят в събота, когато няма хора, и зад това стои ГЕРБ, за да се обезвери населението. Костадинов каза още, че до няколко седмици ще обявят ръководството на местната структура в Хасково.