Пирин (Благоевград) елиминира Хебър от Държавното за ветерани след разгромен успех с 5:0.

Двата тима се срещнаха на стадион „Христо Ботев” в Благоевград. Мачът беше трети поред за домакините, които дотук елиминираха селекциите на Беласица и ФК Кюстендил и първи за хебърци през този сезон. Нашите останаха с човек по-малко още в 21-та минута след изгонване на Красимир Папазов.

До почивката „орлетата” дръпнаха в резултата с 2:0, а след това стигнаха до нови три гола във вратата на пазарджиклии за крайното 5:0. Така Пирин ще очаква съперник номер 4 в тазгодишната надпревара при ветераните, докато за Хебър дебютът се превърна в бенефис.

За отбелязване е фактът, че реферът на мача позволи доста твърда игра от страна на домакините, която в много от случайте преминаваше в откровени грубости, докато резултатът все още не бе набъбнал в полза на Пирин.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.