Астролозите казаха кои от представителите на зодиака имат всички шансове да станат дълголетници.

Лъв

Спокойният характер и доброто здраве дават на Лъва всички шансове да доживее до дълбока старост, пише apostrophe.ua. Лъвовете са внимателни към своето благосъстояние, спазват режим. Освен това представителите на знака са склонни към спорт и здравословен начин на живот. Лъвовете често изглеждат по-млади от връстниците си.

Телец

Тези хора са естествено надарени със силен дух. Те са разумни и са склонни да действат, когато са изправени пред трудности, вместо да лежат на дивана и да страдат. Те могат да се справят и с най-трудните задачи. Телците се грижат за здравето си, те са практични и умни. За да живеят дълго, за тях е важно да не забравят почивката.

Рак

Въпреки че Раците са доста несериозни по отношение на здравето си, те се захранват за сметка на близките си. Благодарение на силната си интуиция представителите на знака избират за свой спътник в живота някой, който може да задоволи нуждите им. Те не понасят самотата и живеят щастливо до края на живота си с точния партньор.

Риби

Рибите са трудолюбиви, което гарантира здрав сън, а освен това са и много чисти. Всичко у дома им е практически стерилно. Слабостта им е в свръхчувствителността, поради което често са нервни и много притеснени. Тези от тях, които успеят да овладеят това свое качество, ще имат дълъг и спокоен живот.

Стрелец

Тези хора са надарени с голям запас от жизнена енергия. Те са внимателни към здравето си и могат да се лекуват сами. Те също се справят сами с емоционалните си преживявания. Стрелецът е склонен към ред както отвътре, така и отвън, той е умен и рационален, а фината интуиция му помага да избягва опасностите.

Овен

Овенът има всичко, за да живее дълъг живот. Той има крепко здраве, което издържа на заболявания. Представителите на знака са активни и не са склонни да бъдат мързеливи. Те са заети и активни през цялото време. Чувствайки се зле, те не се самосъжаляват, а търсят начин да се възстановят. Имат добри изгледи да доживеят до дълбока старост.