Овен

Вашата увереност и общителност означават, че научавате много и можете да разрешите всички нерешени проблеми, като измервате умствените си способности спрямо тези около вас. Уверете се, че вашите партньори знаят правилата на играта и не се впускайте в ненужни спорове. Ако конфликтите продължават, вашият самоуверен и честен подход помага за разрешаването им.

Телец

Малко вероятно е да се отегчите, хората са нетърпеливи да се включат в разговор, а вие също толкова желаете да говорите с тях и да го правите по открит и откровен начин. По-оживени, по-ентусиазирани да разбирате точно какво се случва около вас от нормалното, вие се опитвате да бъдете максимално полезни с другите, за да постигнете резултати, които са особено обещаващи.

Близнаци

Днес ще се справите с финансовите въпроси с обичайния си апломб и трябва да обмислите различни видове инвестиции. Добрата идея може да означава успешно бъдеще. Дори ако просто търсите изгодни предложения, ще можете да различите добри от лоши оферти. Възползвайте се от тях, преди някой друг да го направи!

Рак

Вие сте в състояние да изразявате мислите си точно и с изключителна яснота. Така че, ако имате нещо за обсъждане, направете го възможно най-скоро. Не се опитвайте да изглеждате твърде рационални и хладни, вместо това кажете ясно на другите колко важни са техните мнения за вас. И двете страни могат да се възползват от открит обмен на идеи или да допринесат за изясняване на спор.

Лъв

Вие поставяте под въпрос дългогодишни приятелства. Очарованието от мистериозното е нещо, което неизбежно ви привлича. Откривате, че това, което намирате за толкова привлекателно, е точно това, за което жадувате и ви кара да се чувствате така, както никога преди не сте се чувствали. Не прекъсвайте съществуващите взаимоотношения, без да имате предвид факта, че те се основават на доверие, изграждано с години.

Дева

Вашият социален живот трябва да претърпи известна турбуленция. Чувствате се подценени от приятели и семейство или дори влизате в спорове с тях. Погледнете критично към себе си - може би искате твърде много от близките си. Сдържайте се малко и решете проблемите, като говорите с тях, вместо да се опитвате да действате по свой начин през цялото време.

Везни

Трябва да се изправите пред вътрешно изпитание на силата, постоянно притиснати от проблемите на други хора. Те може дори да наранят чувствата ви или да ви разстроят. Вземете конструктивен подход към тази трудна ситуация, като я видите като възможност да укрепите собствената си позиция и да излезете от спора с по-голямо самочувствие.

Скорпион

Разчитайки на здравия си здрав разум, вие оставате в контрола върху вземането на решения, като същевременно обмисляте кои действия са най-подходящи за вас. Изследвайки истинската специфика на разглеждания въпрос, понякога установявате, че действителните факти или цифри прикриват повече, отколкото разкриват, в крайна сметка вашият избор е интуитивен и подсилен от вашия инстинкт.

Стрелец

Чувствате се наистина енергични, готови да поемете всяка задача, възможно е най-накрая да сте се отказали от всякакви съмнения и да се чувствате напълно позитивни. Какъвто и да е случаят, имате много интересни идеи, които се чувствате напълно готови да преследвате, вие сте бързи и ентусиазирани да бъдете в такава обещаваща позиция, за да осъществите вашите идеи и желания.

Козирог

Чувствате, че сте несправедливо критикувани или като алтернатива обвинявате някой друг, без първо да помислите. Какъвто и да е случаят, вие сте по-антагонистични от обикновено, което, ако не сте внимателни, лесно излиза извън контрол. Подхождайте към темите възможно най-спокойно, избягвайте да обсъждате чувствителни теми, ако попаднете в подобна ситуация, отдръпнете се от разговора.

Водолей

Избягвайте компанията на другите, ако можете, вие не сте в състояние да покажете много чувствителност към хората, на които държите най-много и те впоследствие ви проявяват малко съчувствие в замяна. Те не реагират и е трудно да постигнете напредък, освен ако не изразите мнението си по спокоен, обективен и внимателен начин. Първо се разходете, за да изчистите ума си.

Риби

Не бъдете толкова конкурентни - няма нужда да тълкувате всичко, което другите правят и казват, като предизвикателство. Изглеждате доста силни с потенциални партньори или в съществуващи връзки и има вероятност да се забъркате в ненужни разногласия, които всички заинтересовани предпочитат да избягват. Ако сте изтощени от всичко това, прекарайте известно време сами.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.