Овен

Имахте доста натоварен работен ден, тъй като трябваше да възстановите бизнес, който иначе би бил загубен. Не обичате да хабите енергия за нищо, но сега трябва да мислите повече за настоящето. Оставете  миналото зад себе си и помислете за възможността да промените нещо в рутината си, което също може да хармонизира по-добре семейния ви живот.

 Телец

Двойките очевидно ще бъдат улеснени от сблъсъка с миналото, тъй като ще гледат в една посока и ще могат да се подкрепят въпреки сантиментални драми, които ще се завърнат като неканени на гости. Необвързаните от друга страна също ще трябва да се справят с истински призраци. Преди всичко ще следва да се запитаме за собствените си грешки, реални или предполагаеми, които със сигурност не са довели до нещо добро.

 Близнаци

Най-накрая ще можете да бъдете много повече обективни и това  със сигурност е във ваша и изключителна полза, тъй като често са ви обвинявали в обратното,  докато днес няма да имат какво да кажат за безупречното ви поведение. Дайте си повече шансове, и не е нужно да сте твърде привързани към преценките,  но също така не е необходимо да подценявате уменията за преценка на хората около вас. Накратко, бъдете проницателни и наблюдателни.

 Рак

Повечето от брачните двойки ще трябва да бъдат по-толерантни един към друг, защото не винаги има неразрешими проблеми. Намирането на общ начин винаги е най-доброто решение за всяко недоразумение. Необвързаните със сигурност ще искат да се целят високо, обаче, да се целите високо не трябва да означава да намерите някой красив, ала подходящ само за себе си.

 Лъв

Продължавайки да мислите по своя начин, ще продължите да правите същите грешки. Може би не ви се иска да промените твърде много начина си на мислене. Тогава трябва да приемете, че нещата се развиват по различен начин, отколкото бихте искали. Различните гледни точки могат да ви дадат по-пълна и по-отворена картина на вашите планове,  но истината е, че повечето хора не желаят и да чуят за причините, вероятно считат това за безполезно.

 Дева

Плановете ви за деня ще бъдат доста предизвикателни и  няма да можете да вземете по-малко значими решения, тъй като не се чувствате готови за големи промени. Може би е дошъл моментът да вземете решение, защото плавате в противоречие. И в миналото сте имали много неща за оценка, но това не е причинило смущения, докато сега ще бъде различно.

 Везни

Стигнали сте до момент, в който вече не можете да криете какво чувствате към човек до вас, така че за добро или за лошо трябва да бъдете честни със себе си и с въпросния човек. Необвързаните ще трябва да се пазят от изкушения, тъй като биха могли да скрият неприятни ситуации, които биха могли да заковат неприятни хора или които ще станат нетърпими.

 Скорпион

Ако не сте особено заинтересовани да се срещате с нови хора или да давате доверие на тези, които познавате, тогава би било добре да сложите картите си на масата и да бъдете дълбоко честни. Никой няма да те критикува за това! Необвързаните биха могли да получат много повече с много по-малко , тоест няма да е необходимо да се разкриват, но винаги ще е необходимо да пазят малко мистерия. Това наистина радва и интригува много хората като цяло.

 Стрелец

Следващите ви сантиментални цели днес трябва да са по-ясни, отколкото бяха преди дни. Трябва да знаете какво искате за себе си и как да го получите, но преди всичко трябва да знаете как да бъдете щастливи. Необвързаните ще умуват твърде много в определени ситуации и няма да се оставят лесно да се свържат с нови хора. Някои преживявания също ще бъдат отказани от страх да не бъдат упреквани.

 Козирог

Двойките няма да бъдат много снизходителни един към друг, така че се очакват огнени часове. Ако в края на кавгите се сключи сладък мир, тогава всичко ще бъде дадено, иначе примирието едва ли  ще си струва. Необвързаните, които нямат какво да губят, не трябва да се обвиняват, ако не могат да намерят сродна душа, по принцип нищо няма да се промени в сравнение с всички останали отминали дни.

 Водолей

Понякога вероятно обичате да говорите със семейството си за възможностите, които имате, и възможностите, които сте пропуснали. През този ден може би някой ще ви попита, защо сте се  отказали от някои неща в живота. Ще трябва да помислите внимателно какво да кажете, тъй като вашите  отговори може да доведат до нежелано негодувание. Всъщност никой няма да бъде обвинен във виновност.

 Риби

През този ден ще започнете да обмисляте проблемите, които вече не можете да отлагате  и ще трябва да съставите списък с плюсове и минуси в това отношение, тоест ще трябва да изберете за какво да се погрижите скоро. Няма причина да бъдете прекалено разтревожени, но със сигурност има проблеми, много по-спешни от други, които заслужават внимателно разглеждане и които винаги сте избягвали поради липса  на воля и упоритост повече, отколкото поради други причини.

 *Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.