Овен

Планетите ще са благоприятно разположени, така че емоционалните и романтичните потребности ще бъдат задоволени. Опитайте се да доловите истинските намерения на партньора си, но най-вече не бъдете дефанзивни. Звездите съветват да не влизате в ролята на наставник и да се въздържате от постоянни забележки на колегите ви за най-малкото нещо. Можете да проявите строгост само, ако наистина се налага и е допусната груба грешка. Възможно е, днес да получите неочаквани финансови постъпления, които ще ви се отразят чудесно в този ден. Благодарете на тези, които ви помагат и върнете жест услугата.

Телец

Днес ще можете да си партнирате много по-добре с вашата половинката, която ще ви подсигурява перфектната хармония. Най-вероятно няма да се сблъскате с неудобни ситуации по отношение на вашето общение. Ако днес сте изправени пред избора да си свършите сами работата или да разчитате на съдбата, то не оставяйте случайността да определя работния ви ден. Звездите ще са на ваша страна. Има вероятност по невнимание да претърпите неочаквани загуби днес. Бъдете в пълна концентрация относно финансите си. Обърнете внимание на разходите и не забравяйте, че ще дойде време да се плащат сметки.

Близнаци

Време е да изразите своите чувства и желания към партньора си, поднасяйки главозамайващи изненади. Семейните и любовните връзки ще бъдат изцяло трансформирани в добрия смисъл, разбира се. И днес ще се изявите уменията си на работното ви място с характерната за вас самокритичност и педантичност по отношение на работата ви. Инвестирането на пари в нови проекти може да ви донесе голяма полза. Изглежда, че денят ще бъде обещаващ за вас, що се отнася до финансите.

Рак

Семейният ви живот ще бъде относително добър. Любовната магия ще ви постави в такава позиция, в която ще можете да укрепите вашите взаимни романтични отношения. Няма смисъл да бързате да свършите някои важни задачи, тъй като има по-голям риск от допускане на грешки. По-добре по-бавно и сигурно, отколкото бързо и некачествено свършена работа. Не са изключени изненадващи ситуации, които ще ви дадат възможност за рестарт във всяка една област. Максимизирайте своят потенциал, за да постигнете финансовите си амбиции.

Лъв

През целият ден ще имате достатъчно магнетизъм, за да привлечете цялото внимание върху себе си. Уверете се, че давате на партньора си достатъчно свобода, за да изрази чувствата си. Екипната работа с колегите ви ще е важна за вас, но по-добре да не се натрапвате в екип, в който не сте поканени. Ако някой има нужда от вас, със сигурност ще ви потърси. Меркурий ще ви помогне да спечелите повече пари и да погасите някои свои сметки и дългове. Нещата във финансите ви се подобряват, така че може да се усмихнете днес.

Дева

Ако сте неангажирани, този ден ще бъде благоприятен за намирането на сродна душа. Също така, има вероятност да се влюбите от пръв поглед. Може да ви липсват предизвикателства и вълнения ежедневно на работното ви място, но имате достатъчно капацитет, за да си направите работния ден достатъчно вълнуващ и разнообразен. Съществува вероятност харчите повече отколкото печелите. Не се увличайте твърде много в пазаруването, тъй като има опасност банковата ви сметка да пострада.

Везни

През този ден очаквайте нестабилна ситуация, от която трудно ще излезете. С течение на деня романтиката ще се стабилизира. Постарайте се да имате хармонични отношения с партньора си. Добре ще е да се отнасяте към колегите ви като към ваши партньори, а не като към ваши ученици, на които постоянно трябва да давате инструкции. Тези от вас, които работят в продажбите и маркетинга, ще наблюдават увеличение на финансовите си активи. Трябва да намалите разходите до минимума, необходим за постигане на идеалните цели в живота си.

Скорпион

Денят ви, изглежда ще бъде белязан от романтика, близост и споделени чувства. Ще получите множество комплименти за чудесната ви визия, включително и като съобщения в социалните мрежи. Общуването ще е ключово за вас за всичко свързано с кариерата ви. Обърнете внимание, че е важно не само какво говорите вие, а да се вслушвате в това, което другите ви казват. Това не означава, че трябва да приемете чуждите възгледи. Бъдете особено бдителни при харченето на парите си и да помислете внимателно, преди да направите някакви дългосрочни инвестиции. Също така бъдете внимателни относно  загуби на пари и лични вещи.

Стрелец

Любовните връзки ще бъдат изпълнени с еуфория и оптимизъм. Това не означава, че всичко ще върви точно така, както желаете. Възможно е определени събития от миналото да саботират вашите отношения. Може да ви се наложи да съвместявате две длъжности в една, замествайки ваш колега, който отсъства. Натоварването ще е голямо, така че се заредите с много сили и си правете малки почивки. Възможно е да имате известни затруднения при управлението на бюджета си този ден в резултат на неочаквани разходи. Също така може да се наложи да се откажете от някои от планираните покупки.

Козирог

Ще имате чудесната възможност да поставите основите за разцвета на вашата връзка. Това ще ви направи много по - страстни и раздаващи любов, особено днес. Днес може да откриете някои спънки и проблеми, които ви пречат да напреднете в работата. Ще се наложи да положите малко повече усилия, за да сте доволни от представянето ви и проектите, по което работите. Изглежда, че вашето оптимистично настроение ще ви докара добри пари. Ако се занимавате със застраховки или работа свързана с посредническа дейност, днес може да постигате целите си.

Водолей

Ако сте семейни, денят е подходящ да синхронизирате взаимоотношенията си, за да останете щастливи, колкото се може повече. Опитайте се да привлечете вниманието на партньора си, за да спечелите любов, щастие и нежност. Припомнете си приказката, че нещо е прекалено хубаво, за да е истина. Ако забележите ръст на продажбите в този ден, то не бързайте да се радвате, преди да са финализирани всички сделки. Избягвайте да рискувате, като инвестирате в съмнителни финансови схеми. Препоръчително е да инвестирате пари в сигурни средства, които носят ниска, но стабилна възвръщаемост.

Риби

Този ден обещава щастие и удовлетворение в любовния ви живот. Ако сте влюбени или семейни, денят ще със сигурност ще изобилства от емоции и романтика. Вероятно, ще имате толкова много работа днес, така че трудно ще си създадете организация, за да свършите един куп задачи. Ще ви връхлети буря от емоции, с която ще трябва да се преборите и да продължите напред с по-малко стрес и притеснения. Днес ще вложите по-голяма сума пари за засилването на вашият финансов чар и магнетизъм. Доходите ви ще са на добро ниво, но бъдете внимателни с боравенето с пари.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.