Овен

Няма за какво да се притеснявате и да треперите в очаквате какво ще се случи. Може да ви е трудно да повярвате, че нещата се подобряват, ала от днес погледът ви за живота ще се подобри значително. Мислете за късмета и ще имате късмет. За служителите, ще има похвала от шефа ви, който ще забележи по-голямата ви ангажираност към производството, също така ще разберете, че работата в екип е по - продуктивна. Може да ви се прииска да теглите кредит или да вземете заем. Ще се наложи да избягвате такива изкушения, тъй като това може да ви доведе до финансова криза впоследствие.

Телец

Вътрешният ви глас казва, че трябва да го слушате през този ден, дори ако това, което казва, ви звучи пресилено. Успокойте ума си и оставете Вселената да говори вместо вас. Работата ви ще бъде доста натоварена с кратки почивки, дори е възможно да поемете и друга длъжност, поради отсъствие на титулярят. Опитайте се да избягвате притесненията в повечето случаи. Днес може да ви се наложи да бъдете изключително внимателни при харченето на парите си. Препоръчително е да обърнете повече внимание на банковия си баланс, тъй като изглежда, че разходите ще се трупат.

Близнаци

Днес, когато планетата на ценностите Венера се движи възвисяващо, ще ви бъде лесно да отделите важното в живота ви от това, което вече няма значение, ако някога изобщо е имало значение. Членовете на работния ви екип могат да разчитат напълно на вашата подкрепа. В професионалната област може да очаквате един изключително ползотворен и ефективен ден.  Денят изглежда изключително благоприятен за извършване на нови дългосрочни инвестиции. Можете да използвате парите, които сте получили като отличната възвръщаемост от  вашите отминали инвестиции.

Рак

Вероятно ви очаква един забавен ден, ала следва да избягвате дори и дребните спорове, иначе не очаквайте добруването през денят. Някои събития и някои хора не се струват да си губите времето и енергията. Правете само това, което ви кара да се усмихнете. Множество работни трудности биха могли да пресекат търпението ви. Припомнете си, че сте призвани да работите независимо от ситуациите, а не да се оплаквате. Така че не се изненадвайте от евентуалните проблеми. Възползвайте се от всяка една възможност и направете макар и малка инвестиция през този ден. Много скоро тази инвестиция може да ви носи периодично странични доходи.

Лъв

Обърнете се към тези, на които държите, особено тези, с които по една или друга причина не сте прекарвали много време на напоследък. Семейните и романтичните дела ще вървят добре, ако положите усилия да разберете хората до вас. Днес ще се наложи да работите еднопосочно, без да променяте мнението си на работното място. Внимавайте, защото може и да има критики към вас, и в повечето случаи  няма да бъдат конструктивни. Занимаващи се бизнес да бъдат особено предпазливи, тъй като денят може да бъде изпълнен с кражби и измами. Във финансов план може да очаквате проблеми през този ден.

Дева

Каквото и да се случи през следващите 24 часа, не трябва да го приемате лично и не трябва да се ядосвате. Някой се опитва да натисне емоционалните ви бутони, така че да казвате неща и да правите неща, които се отразяват зле на вас. С много упорит труд и насърчение, добрите резултати няма да закъснеят. Възможно е да бъдете повишени на работното си или да поемете по - добра  длъжност в йерархията. Има вероятност може да откриете нови източници на доходи, които биха ви позволили да увеличите спестяванията си. Също така следва да разполагате с допълнителни пари за закупуването на тези нови лични вещи.

Везни

Въпреки това, че някой ще ви накара с най-добри намерения да мислите по различни начини, ще трябва да се придържате към това, което знаете, че е правилно и да откажете да видите нещата от друг ъгъл. Ще имате много възможности за консолидация между вас и колегите ви по всички въпроси за екипната ви работа. Очертават се пречки с шефовете ви или техните заместници. Може да се сблъскате с разочарованието, тъй като някой може да наруши обещанието си да ви върне парите днес, които сте му отпуснали преди време. Това би могло да ви затрудни, ако сте очаквали тези пари да изплатят някой ваш дълг.

Скорпион

По всякакъв начин помогнете на някой близък изпаднал в ​​нуждата днес, но не отделяйте толкова много от времето си за чуждите проблеми, защото няма да ви остане време да се справите със собствените си утежнения. Оказвайте помощ, където и когато е необходимо, ала се погрижете и за себе си. Ще постигнете целите си, които сте си поставили. Ще бъдете окуражавани да правите повече от това, което влиза в задълженията ви, защото трябва да промените някои аспекти в професионално отношение. Представителите на бизнеса могат да видят намаляване на маржа на печалбата си в резултат на възможни загуби поради неразумни решения. Това може да ви послужи като още едно напомняне за внимателна преценка.

Стрелец

Има вероятност да срещнете някой, който ще накара сърцето ви да галопира, и е напълно възможно романтиката да се разпали. Някои хора, ще ви се сторят особено привлекателни, така че бъдете готови да разширите социалния си кръг днес. Не се очертават множество конфликти в професионален план, но през средата на този ден ще се наложи да бъдете изключително внимателни и предпазливи, спрямо ръководните кадри и колегите си. Възрадвайте се, тъй като може да получите неочаквана финансова благословия през този ден. Останете позитивни въпреки незначителните неравности по пътя, които ви очакват.

Козирог

Има няколко неща за които жадувате от дълго време, освен че ще демонстрирате своята интелигентност и през следващите няколко часа ще получите шанса да изявите реализиране на някои от мечтите си. Времето е много благоприятно за професионално издигане или повишение в работен план. Доверете се на себе си и бъдете 100% ангажирани в работата - съветват звездите. За някои от вас, този ден ще бъде щедър, тъй като може да получите неочаквани доходи под формата на бонуси, награди за добро представяне или повишаване на заплатите.

Водолей

Ще направите нещо необичайно днес, нещо, което ще накара дори тези, които ви познават добре, да се изненадат. Положителните емоции ще бъдат повече от необходимото, а това може да ви подведе и да разлюлеете „лодката“ до потъване. Работата ще изисква повече енергия и усилия от ваша страна. Ако през изминалите дни сте били твърде натоварени в работата ви, то през този ден ще изпитате известно облекчение. Изглежда, че през този ден състоянието ви ще бъде розово от стабилното финансово здраве. Навярно ще се движите по-бързо, отколкото сте очаквали в преследването на вашите финансови цели. Продължете добрата си работа.

Риби

Има два типа хора в света, тези, които говорят, и тези, които предприемат действия, а вие, разбира се, ще принадлежите към последната група. Освободете всички спирки днес и покажете на близките си, че няма невъзможни неща. Ако искате да бъдете наистина конкурентоспособни през този ден, ще трябва да се ангажирате много повече, отколкото трябва. Смело се опитайте да дадете всичко от себе си и да наложите присъствието си дори там, където то не се оценява. Може би днес може да видите внезапно покачване на разходите си. Внимавайте да не пропилеете финансовите си печалби, като се впускате в лудо харчене, каквото и да означава това.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.