Овен

Опитайте се да не омаловажавате своят успех и да го сравнявате с този на останалите хора. Вероятно, техният късмет не е толкова голям, колкото вашият. Всеки опит за сравнение ще ви отдалечи от собствените ви мечти. Днес, отново ще усетите страст и огън между вас и партньора ви, макар и след дългогодишна връзка. Ако се появи лек бриз, който да попречи на огъня на любовта, то знайте, че бързо ще отмине и нищо няма да помрачи щастието ви.

Телец

Препоръчително е да се доверите на своите способности, вместо на факторът късмет през този ден. За мнозина животът е ролетка, за вас обаче битието не е енигма, а реалност. Затова разчитайте днес единствено на себе си. Харизмата ви ще е на изключително високо ниво днес, така че с лекота да можете да убедете партньора ви в най-щурите ви и луди идеи. Половинката ви лесно ще се съгласи с вашето мнение, така че спокойно може да се възползвайте от влиянието, което имате.

Близнаци

Може би, ще бъдете от истинските късметлии, които ще бъдат победители, работейки усърдно, за да надграждате себе си и да надхвърлите дори и своите очаквания.  Този ден за вас ще бъде като битка. Днес, всичко между вас и вашият партньор ще е в уникален синхрон. Дори, ще сте в състояние да си четете мислите един на друг. Насладете на това време на хармония и любов помежду ви, като не криете нито частица от чувствата си.

Рак

Бъдете внимателни с възможностите, които ви се предоставят и се опитайте да разберете, какво всъщност стои на пътят ви. Всяка възможност има какво да ви предложи, и тогава късметът сам ще ви намери. Денят е благоприятен да изразите най-дълбоките си чувства. В началото може да няма много видим ефект от вашите откровения, но скоро ще видите значителни положителни промени във връзката ви.

Лъв

Има вероятност от „негодувание“ от страна на Юпитер, това неизбежно ще се отрази ви се отрази неблагоприятно през този ден. Възможно е да срещнете не малко неприятности и перипетии по пътя си. Ако се опитате да наложите мнението си без право на отговор от страна на половинката ви, може да си навлечете проблеми. Днес е не моментът да се изявявате като глава на семейството, така че бъдете по-смирени и отстъпчиви.

Дева

Вероятно, ще повярвате на мними обещания, лъжи, предателство и прочие. Днес, ви предстои да поемете толкова много рискове, колкото никога до сега. Така или иначе, късметът ще бъде на ваша страна. Звездите днес ще ви подкрепят, ако решите да експериментирате с вашият партньор и да въведете нещо ново и различно в ежедневието си. Спомнете си от кога не сте си споделяли какво вълнува всеки един от вас.

Везни

Днес, трябва да бъдете смели и инициативни, ако искате да се възползвате максимално от положителното влияние на звездната конфигурация. Преценете добре стъпките, които трябва да направите, за да преодолеете препятствията. Тези от вас, които са самотни ще привличат вниманието на околните с ослепителен чар. Възползвайте се от тази ситуация и си уговорете среща с привлекателен за вас човек. При семейните, може да се появят нотки на ревност от страна на партньора ви.

Скорпион

Изглежда няма и късметът да ви помогне, за да постигнете, повечето от мечтите си днес. Вероятно това ще се дължи на незнанието, какво точно искате и какви всъщност са мечтите ви. Ще се наложи да откриете посоката на вашите мечти. Дори партньорът ви да обича вашата страстна страна и буйния ви нрав, все пак е добре да се замислите за кое си струва да се борите и да хвърлите усилията си. Избягвайте конфликтите и споровете, тъй като няма да извлечете полза от това.

Стрелец

Вашият късмет най-вероятно ще ви се усмихне през този ден. Не изпускайте този планетарен шанс, рискувайте умерено и ще се усмихнете доволно. Шансовете във финансите бъдат  водещите фактори днес. Романтичните ви идеали и всичко във връзката ви ще се движи по „вода“, така че да нямате никакви грижи. Макар и нещата да се случват по-бавно от обикновено, приемете, че това е част от процеса към едни хармонични и здрави взаимоотношения.

Козирог

Най-важното, което ви предстои е, да не подражавате на приятели или съседи, бъдете уверени в собствените си качества и късметът ви ще заблести. Трябва да имате предвид днес, че преди всичко трябва да бъдете себе си. Привидно, всичко в семейния ви живот ще върви както трябва, но това не означава, че през главата ви не минават мисли на съмнения и страхове относно за бъдещето ви. Опитайте се да погледнете от положителната страна на връзката ви.

Водолей

Възможно е на някои от вас късмета да им изневери. Съберете мислите си и се отървете от мисълта, че не ви върви, защото подобни черни мисли, биха заразили и следващите дни. С помощта на влиянието на планетите днес може да упражните властта си и да отстоявате мнението си по важен въпрос свързан с личния ви живот. Всичко, което може да направи вашият партньор е просто да се съгласи с вас.

Риби

Вероятно, ще има възход и падения, но трябва да продължите към целта си. Не искайте твърде много услуги от своят късмет, в противен случай сте бъдете обречени само на провали днес. Може би, е време да напомните на партньора ви какво съкровище притежава като наблегнете на вашите положителни черти. Насочете вниманието на половинката ви към нещо ново. Комплиментите никога не са излишни.

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.