Овен

Включете въображението си днес и покажете на партньора ви вашата малко луда и страстна страна, която до сега е останала скрита. Изненадайте любимия ви човек с нещо вълнуващо и впечатляващо, което да му вземе ума. Ще сте доста натоварени днес и ще ви се наложи да отговорите на доста имейли и обаждания. Контактите с чужденци също ще са изключително ползотворни. Концентрирайте се върху най-спешните задачи. Днес, може и да не получите очаквано плащане и ще трябва да проявите още малко търпение. Не бързайте да харчите парите, с които разполагате, докато в банковата ви сметка не постъпят някакви приходи.

Телец

Ще трябва да се примирите с неприятности в личния си живот, като многократно ще ви се иска да вземете отношение към неудобни конфликти. Може да се вземат някои решения, които да ви причинят голяма болка. Критиките или похвалите от вашите шефове, ще ви насочат как да продължите напред в работата си и дали да въведете някакви промени. Бъдете отворени за съвети и изпълнете всички молби на ръководството ви. Каквото и да ви говорят вашите близки, не се поддавайте на идеите да вземете кредит, който после години наред трябва да изплащате. Разубедете роднините ви и се простирайте според чергата си.

Близнаци

Днес е идеалният ден за решаване на отдавна назрели проблеми и за поставяне на ново начало. Ще видите, че връзката на сърцата ви е по-тясна, отколкото сте предполагали. Навярно ще преследвате нови хоризонти в кариерен план. Внасянето на свежи идеи на работното място, може да доведе до неочаквани успехи. Също така ще ви донесе много признания. Финансовият ви статус може да е доста стабилен, но си напомняйте, че понякога има временни дестабилизиращи фактори, които следва това да ги приемете като изпитание, през което трябва да преминете.

Рак

Не бъдете твърде настъпателни и нахални днес, особено ако усетите, че партньорът ви не е във вашето приповдигнато настроение. Дайте малко време на половинката ви, в което да прекара насаме и след това може да планирате някаква съвместна дейност. По време на работа днес всичко може да ви се струпа на главата. Вероятно ще се почувствате, сякаш сте изправени пред планина от привидно невъзможни задачи. Към краят на деня това ще стихне. Всичко, което трябва да направите днес във финансов план, е да си подготвите списък с неща, които наистина трябва да купите, когато отидете до хранителния магазин или мола.

Лъв

Чувството на негодувание, което таите от известно време, няма да ви позволи да приемете каквато и да е критика през този ден. Опитайте се да се освободите от негативните си мисли и да се отдадете на някакво безобидно забавление и веселие днес. Бъдете внимателни на работното място. Поддържайте повече служебни отношения с колеги и най-вече с вашият шеф, отколкото приятелски такива. Има вероятност последствията да бъдат сериозни. Преди да купите каквото и да било, помислете два пъти дали наистина имате нужда от него или това е просто нещо, което може само да добави нестабилност в бюджетът ви. Вече сте преминали по този път и си имате едно  на ум.

Дева

Мнозина ще дойдат при вас за напътствие и вие ще можете да откликнете. И все пак не гледайте пренебрежително на хората заради техните проблеми, защото именно те ще ви спечелят голямо уважение в обществото. Изненади през деня ще възникнат и на работното ви място. В желанието си да получите важна информация ще ви се наложи да изслушате досадните тиради на някои от бъбривите ви колеги. За бизнесмените не е препоръчително да влизат в партньорство сега, тъй като в бъдеще може да има финансови проблеми. Също така, избягвайте да инвестирате в борсата за момента, тъй като загубите са силно посочени за вас.

Везни

Вашата добронамереност, която ще излезе на преден план днес. С необичайното си остроумие и интелигентност ще насочвате другите хора като ги насърчавате. Може би ще се наложи да вземете някакви решения в движение, възникнали от ненадейни ситуации. С повече оптимизъм и свежи решения, определено ще постигнете успехи в работата си днес. Днес различни финансови разходи ще ви накарат да се придържате към едно по-разумно харчене на средства от семейния бюджет. Не допускайте да възникват спорове или конфликти свързани с пари.

Скорпион

Ден изпълнен с безкрайни амбиции и неограничена енергия - ден, съобразен със съвършенството. В личен план ще търсите някои предизвикателства в добрият смисъл на думата. Ще имате повече от достатъчно енергия, за да се справите с всичко с което се захванете. Ще общувате по-късно през деня, като посетите партита или организирате вечеря за колеги в тесен кръг. Не бързайте да правите планове през този ден на база приходи, които очаквате да получите. Планирайте само с реалните средства в бюджета си.

Стрелец

Вашият чар и влияние ден, ще възвести началото на невероятни резултати за вас. Ще имате възможността да обмислите малко самоусъвършенстването си, за да си осигурите по-добри перспективи в бъдеще. Вероятно някои от вас може да решат да омаловажат някои отправени покани. В крайна сметка не бихте могли да огреете навсякъде. Бъдете светлината за онези, които са я заслужили с времето. През този ден може да се случи нещо значимо, което да се отрази на доходите ни. Може да се вземат решения от ваша страна, които да имат обогатяващ ефект, но същото време не е изключено разходите ви също да нараснат необмислено.

Козирог

Може да обвинявате времето, но това все още не променя факта, че днес ще бъдете малко или много в депресията, с малка перспектива да се чувствате силни и одухотворени. Навярно денят ще ви предостави нови предложения, възможности, но и предизвикателства. Препоръчително е да ги приемете, поемайки отговорностите дисциплинирано. Очакват ви по-сериозни ангажименти или задължения от финансов характер. Ще ви се наложат важни разходи свързани с дете или с друг член на семейството ви. Може да се окаже, че сте в  неизгодна позиция в паричните си дела.

Водолей

Очаквайте смесени резултати по отношение на връзката си. Ще получите шанс да споделите известно време с партньора си, но трябва да избягвате да влизате в спор. Във вашата връзка може да се развие внезапна предизвикателна ситуация. Вероятно вашата работа и вашите постижения ще бъдат подложени през този ден на критична оценка много повече от обикновено. Изчакайте поне ден, преди да решите да закупите артикул с висока цена, който привлича вашите фантазии. Времето за чакане ще ви даде по-добра представа дали този артикул  и наистина ли си струва цената.

Риби

Ако сте семейни, трябва да дадете всичко от себе си, за да укрепите връзката си, тъй като може да възникнат някои предизвикателства. Днес се опитайте да получите повече информация, за да подобрите начина си на работа. Придържайте се към информационният поток, относно работните задачи на фирмата. Ако напоследък харчите много пари, само за да забавлявате децата си, купувайки им всякакви играчки и електронни джаджи може да се окаже, че бихте могли да спестите огромна сума. Ала в крайна сметка вие управлявате бюджетът си.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.