Овен

Най-вероятно партньорът ви днес ще има нужда от съвет и подкрепа, ако повтаря едни и същи грешки и не знае по кой път точно да поеме в професионално отношение. Отказът е най-лесното решение, но вие ще се явите разумът на двойката ви. Нестандартните ви идеи, които имате желание да реализирате в работата ви ще трябва да бъдат сложени на пауза, тъй като едва ли ще срещнете разбиране от шефовете ви. Парите и тяхната загуба могат буквално да съсипят живота ви. Ако живеете за парите и пренебрегнете принципите си, може да си докарате сериозни проблеми. Бъдете разумни!

Телец

Днес, може да се повиши тревожността ви спрямо партньора ви и неговите проблеми. Това ще ви помогне да усъвършенствате самите себе си и да си дадете някои необходими равносметки за личния ви живот. Подкрепата ви ще е ключова. Проблемите в работата ви може да ви докарат сериозни неприятности с партньора ви. Ако се раздавате твърде много в работата ви и пренебрегвате половинката си, то несъмнено, ще се появи конфликт помежду ви. Никак няма да ви е лесно да преглътнете допуснатите финансови грешки, но по-важно е да научите уроците от тях. Заредете се с търпение и сили за още по-усърдна работа.

Близнаци

Всеки един от двама ви с желание ще допринесе с нещо ново за взаимността във връзката ви. Взаимно ще се изненадвате и това ще ви привлече един към друг още по-силно. Вашите работни инициативи ще бъдат успешни днес. Звездите ще ви помогнат да се справите и изпълните всичките си поети ангажименти на работното ви място. За бизнесмените, печалбите ще се увеличат поради различни причини, включително вашите методи за връзки с обществеността. Като цяло денят е благоприятен от финансова гледна точка.

Рак

Може би, днес партньорът ви ще остави на вас да свършите досадната домакинска работа. Разпределете си задълженията така, че да няма сърдити и всеки да е свършил някаква дейност свързана с дома, колкото и да е неприятна и досадна. Ще трябва да измислите начин, по който да направите работата ви по-весела и приятна. Работата в колектив не е лесна, така че подходете индивидуално към всеки един от колегите ви, когато се опитате да внесете щипка смях и веселие. Банковите извлечения по сметката ви и осъзнаването на похарчените пари, може да ви причини сериозно главоболие днес. Оптимизирайте разходите и орежете всичко, което можете, за да не стигате до заеми.

Лъв

Благодарете на партньора си за всички малки романтични жестове, които прави за вас. Така ще узнае, че оценявате всичко, което прави за вас, за да се чувствате специални и неповторими. Ако очакванията ви за развитие в кариерата ви са ниски, то няма да имате голяма мотивация да направите нещо голямо. Поставете си летвата по-високо и се целите в това да сте сред най-добрите. Очаквайте финансови постъпления по сметката си днес. Това ще е доста неочаквано за вас, но определено изненадата ще е приятна. Похарчете само малка част от допълнителните средства, а другите заделете към спестяванията ви.

Дева

Опитайте се да дадете воля на въображението си, опитвайки се да изградите нещо с любимите хора. Те разчитат на вас и вашето настроение да направите романтичната стъпка. Погледът върху работата ви в по-дългосрочен план, ще ви даде нужната отправна точка, така че не се фокусирайте върху конкретния ден, а в върху цялата картина. Препоръчително е да пазарувате на място с много евтини артикули и да вземете голям брой неща за малко пари, без да се налага да чупите касичката си. Това ще задоволи нуждата ви от шопинг и в същото време няма да сте похарчили много.

Везни

Вероятно днес, няма да имате успех в любовта, така че и първите срещи в търсене на сродна душа, няма да са успешни. Бъдете търпеливи и изчакайте по-благоприятна позиция на планетите. Мисълта за работа няма да ви напусне дори след като приключи работното ви време. Проблемите в службата вероятно силно ще ви притеснят и може да нанесат сериозно последици върху здравето ви. Днес може да получите обаждане от роднина или приятел, който се нуждае от вашата финансова помощ. Няма нищо лошо в това да им дадете назаем малко пари, но ако го направите, не очаквайте да ви бъдат върнати скоро.

Скорпион

Днес, ще се наложи да лавирате между това да ви се разсърдят и това да защитите мнението си. Действайте много деликатно с половинката си, без да наранявате чувствата й. Много е вероятно днес да забравите нещо важно свързано с работата ви и да трябва да се върнете или да се справите с наличните ви средства. Разсеяността ви днес може да ви изиграе лоша шега. Днес вероятно ще бъдете малко раздразнени от настоящия си финансов сценарий. Трябва да не се притеснявате, тъй като това е временна фаза. Нещата ще се подобрят, когато планетарните транзити се променят.

Стрелец

Любовният живот може да остане на заден план, тъй като днес ще придадете първостепенно значение на кариерното си израстване. Въпреки това не трябва да останете безразлични към любимият си човек. Вероятно ще се наложи да извършвате бързи промени в настроението си. Работете рационално, без да влагате излишни  емоции, ако искате да сте обградени от добра работна атмосфера. Днес едва ли ще останете доволни от финансовото си състояние, ала не изпадайте в депресия, тъй като Меркурий ви уверява, че това е просто временно. Бъдете позитивни, бъдещето ви вещае напредък.

Козирог

Семейните ще се опитат да вземат най-добрите решения през това объркващо време. Те ще успеят само ако имат взаимно съгласие. Това ще бъде предизвикателството на деня. Концентрирайте се над работата си, като игнорирате всички проблеми в главата ви. Със сигурност ще успеете да се справите и с това препятствие. Има голяма вероятност да загубите пари, не защото бизнесът ви пропада или сте на път да загубите работата си, а защото може да загубите парите си. Внимавайте къде и как съхранявате парите си, защото ако не го направите, изненадващо разочарованието ще ви навести.

Водолей

Някои от двойките ще се опитат да си наложат правила, ала не трябва да ограничават свободата си, в противен случай ще бъдат изпепелени от ревността. Този ден вещае именно раздори в отношенията. Вероятно, мъчително ще търсите начини да се справите бързо с предстоящите ви задачи. В резултат на това, дълго чакащите задачи може да не бъдат изпълнени. Ако сте били много отдадени на работата си, днес търпението и упоритата ви работа вероятно ще се отплатят. Не само ще имате възможност да напреднете в кариерата си, а има и голям шанс вашата заплата да се увеличи.

Риби

Ще се опитвате да оживите емоционалните си връзки, търсейки нови подходи. Това е добра отправна точка, особено за тези от вас, които са в любовна криза и особено страдащи от година насам. Опитайте се да сте по-гъвкави днес и да се съобразявате с колективното мнение, без да натрапвате позицията си, особено ако е коренно нестандартна и различна от общото мнение. Този ден ще ви донесе нова промяна във вашето финансово състояние. Така че, ако имате някакви планове за това как да подобрите финансите си, започнете и действайте - Благоприятен ден за парите.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.