Овен

Обещаващите условия надделяват в съществуващите ви взаимоотношения. Намирате, че взаимодействието ви с близките ви вдъхновява и обогатява вашето разбиране. Независимо от това, не мислете само за ползите, които ви носят тези връзки, а се постарайте да взаимодействате и на емоционално ниво. В противен случай всяка полза или споразумение ще бъде само краткотрайно.

 Телец

Използвайте този ден, за да подновите контактите със семейството си. Те ще бъдат доволни и може дори да успеете да разрешите стари конфликти, като посредник или като направите първата стъпка за изчистване на нещата. Звездното разпределение е благоприятно за заравяне на томахавките веднъж завинаги.

 Близнаци

Днес ще се справите с финансовите въпроси с обичайния си апломб и трябва да обмислите различни видове инвестиции. Една добра идея може да означава успешно бъдеще. Дори ако търсите само изгодни оферти, днес ще можете да направите разлика между добри и лоши оферти. Независимо дали възнамерявате да купите нещо малко или инвестирате по-голямо, не можете да загубите, дори ако харчите повече от обикновено. Възползвайте се!

 Рак

Вашето физическо и психическо благополучие никога не е било по-добро както днес. Вероятно ще печелите привърженици, които ще споделят същите цели като вас и сте в състояние да продължите напред като екип. По този начин ще постигате особено добър напредък и в крайна сметка по-нататъшният напредък ви доближава до постигането на целите си.

 Лъв

През този ден ще изпитате хармония и много чувствителност и обич. Затова дръжте партньора си здраво за ръка и погледнете заедно в бъдещето! Въпреки че някои стари проблеми ще продължат да се появяват от време на време, не трябва да приемате нито един от тях наистина сериозно! Не отхвърляйте романтичното преживяване, преди дори да е започнало!

 Дева

Възползвайте се от сегашното си решително настроение и се заемете с нови финансови проекти - може да си струва. Споделете свободно знанията си с близки и приятели, но не раздавайте всичко. Това отнема твърде много енергия и ще бъдете твърде изтощени, за да преследвате собствените си интереси. Слушайте какво ви напътства интуицията, защото би било жалко да продължите да давате, без да получавате нищо в замяна.

 Везни

Много е вероятно да се възрадвате на хармонични отношения със семейството и приятелите. Отделете време за споделени занимания - те ще ви доставят голямо удоволствие. Случаи като този ви позволяват да видите какъв човек сте и каква роля играете сред семейството и приятелите. Трябва да се насладите на това спокойно общуване, което няма да бъде нарушено от никого!

 Скорпион

Брачните двойки наистина трябва да се опитат да бъдат по-меки и по-добри един към друг, защото всяко изречение, казано с грешен тон, може да съсипе деня и на двамата. Пазете се и от прекомерни сладникави слова! Необвързаните няма да искат да водят разговори с непознати , накратко, те няма да бъдат много общителни и това ще блокира някои ухажвания като им попречи да излязат напред и ще създаде приятни ситуации.

 Стрелец

Днешният ден е изключително обещаващ за важни и нови придобивки. Имате правилните инстинкти за добра оферта и едва ли нещо би могло да ви притесни. Приятелите ви ще ви дадат добри съвети, ако имате нужда от такъв. Инвестирайте изгодно всички излишни пари. Нещата ще вървят гладко и вие със сигурност ще намерите правилния вид сделка.

 Козирог

Двойките могат да се възползват много от звездите през този ден, особено по отношение на емоционалната страна, която ще се появи в точния момент, което е най-доброто време, когато имате нужда от повече нежност. Неангажираните ще направят всичко, за да се облагодетелстват с конкретен човек, който ще остави отпечатък в сърцата им, но не винаги ще печелят, защото нещата могат да станат по-сериозни, отколкото изглеждат.

 Водолей

Може би през този ден нещо ще ви натъжи, тъй като ще виждате как една цел вероятно се изплъзва от ръцете ви. Въпреки това, вместо да бъдете отчайващо настроени, трябва да помислите за реализация на нови възможности или идеи. Днес важно за вас развитие ще имат отношенията ви с представители от вашия звезден знак. Новите запознанства ще са извор на нови идеи за вашето личностно развитие.

 Риби

Денят може да донесе неочаквани нови възможности, така че бъдете готови за нови финансови предложения. Ще имате безкрайни възможности да вземате решения днес, но в повечето случаи ще откажете, тъй като и вие няма да сте наясно  относно бъдещите си планове. Затова използвайте повече такт към хората около вас, защото някои от тях няма да разберат вашите недоумения. През този ден  вашите финансови дела ще бъдат благоприятни. Възможни са парични приходи или новини за предстоящи такива.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели  от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.