Овен

Днес ще използвате свободното си време и ще се опитате да завършите неизпълнените задачи, които не сте изпълнявали в миналото. Ако искате любовният ви живот да остане силен и проспериращ, тогава не се гневете половинката си, заради думите на трето лице. Съседите ви може да се опитат да затруднят брачния ви живот, но ще бъде трудно да разклатят устоите на огнището. Умът ви ще остане зает с някои семейни проблеми до обяд. През втората половина на деня мислите ви ще се разведрят ще се върнете към творческото си аз и ще можете лесно да се справите със сложните задачи. В крайна сметка ще вземете ясно решение за големите работни проекти. Може да претърпите неприятни последици, ако направите голяма инвестиция или придобиване на някаква оферта днес. Ако получите някакво предложение за финансите, останете скептични и отделете малко време за обмисляне, тъй като информацията може да не е най-добрата.

Телец

Възможно е да се сблъскате с някои предизвикателства, в случай че не изберете брак по любов. Ето защо ви съветваме да изчакате малко и да помислите повече за това. Въпреки дребните проблеми, любовният ви живот може да стане по-добър. Ако сте семейни, трябва да бъдете малко предпазливи по отношение на спорове и скандали от битов характер. Днес  може да постигнете смесени резултати по отношение на кариерата. Може да се наложи да останете търпеливи на работното място и да изчакате подходящия момент за професионалните ви изяви. Меркурий дава знак, че ще останете фокусирани по паричните въпроси през първата половина на деня. Ще се замислите по-задълбочено за финансовата сила на семейството ви и как да се справите с паричните евентуални проблеми.

Близнаци

Най-вероятно ще намерят верния път за игнорирането на някои дребни разногласия. Някои от вас ще открият нещо невероятно в половинката си, което би могло да отмени и най-малките недостатъци. Семейните ще съумеят да се справят чудесно в своите отношения днес. Този ден е изключително важен за вас, защото ще е свързан със служебните ви взаимоотношенията. Този ден е благоприятен, тъй като може да спечелите чрез инвестиции от различни източници. Вашият доход може да се увеличи. Денят едва ли ще ви създаде проблеми, свързани с инвестиции в недвижими имоти или в благородни метали. Времето може да бъде изгодно за бизнесмените. Някои от вас могат да получат средства дори от чужди източници.

Рак

Поради спорове с егото и несигурни пречки, произтичащи от отминали грешки, любовният ви живот може да има възходи и падения. Препоръчително е да избягвате излишните дебати и да се въздържате от обвиняване един на друг за грешки миналото. Поради възможността от внезапен конфликт, произтичащ от фалшив ангажимент, се препоръчва да изпълните обещанията си. В кариерата си е вероятно ще  постигнете очакваните резултати. Денят може да ви донесе късмет и има голям шанс да успеете много в работата си. Бъдете нащрек по време на работа с колегите си, тъй като те могат да ви представят неочаквани пречки. Не се намесвайте в офис политиката. Трябва да бъдете предпазливи, докато правите значителни инвестиции през този ден. За да избегнете финансовите затруднения, опитайте се да постигнете баланс между желание и потребност.

Лъв

Този ден ще бъде подходящ за разговори по някои въпроси, които са от значение. Не забравяйте да отделите време, за да говорите с половинката си за нещата, с които не сте наясно, за да избегнете ненужните недоразумения. Възможно е да получите предложения за по-висок пост, лидерско място или дори да развиете важна кариера в други професионални области. Действайте смело напред, звездите са на ваша страна през този ден. Ако не сте уверени в това, което правите и ви липсва самочувствие, трудно ще надвиете конкуренцията. Днес не може да си позволите да губите клиенти и пари, така че засилете увереността.

Дева

Възможно е да понесете, макар и временна раздяла с любимия човек за известно време. Това не бива да ви притеснява, тъй като това е само за няколко дни и съвсем скоро ще се съберете отново с любовта си. През този ден е възможно да имате затруднения в комуникацията с колеги или шефове. Навярно ще ви бъде трудно, защото работните дискусии ще се проточат. Проявете търпеливост и не насилвайте нещата. Ако днес сте планирали да сключите някоя важна сделка, нещата може да се объркат и всичко да ви се изплъзне на косъм. За щастие, това ще е временно и отношенията ви с по-големи фирми ще останат добри.

Везни

За съпружеските двойки изненадите може окажат шокиращи днес. Възможно е да разкриете нещо ново за вас от миналото на половинката ви, което може да е за добро, или за зло. Проявете разбиране, защото каквото е да е било, това няма да има повече отношение към настоящия ви живот. През този ден, звездите не препоръчват да злоупотребявате със служебното си положение за лични цели, тъй като това може да доведе до сериозни последствия. Този ден се очертава да бъде критичен за финансовите ви дела. Работете с паричните средства изключително внимателно и не нарушавайте предварително определените си бюджети и разчети.

Скорпион

Скандали и остри конфликти не са изключени. Вероятно ще ви бъде трудно да контролирате гнева си, но внимавайте да не раздухате огъня. Не се притеснявайте, защото Венера ще намери решение на конфликтът. Ще получите необходимата подкрепа, само подложете на контрол емоциите си, защото има вероятност да влезете в конфликт с някой от колегите си. Така или иначе нещата ще вървят добре, повече от очакваното. Не се включвайте в съмнителни сделки, а направете опити да се придържате към законните начини за печелене на пари. Не се доверявайте лесно и четете внимателно документите, а ако се наложи  потърсете и допълнителни съвети от специалисти.

Стрелец

Конфигурацията на планетите през този ден предполага пълен синхрон между вас и половинката ви. Необвързаните ще имат възможността да срещнат някого, с когото да създадат по-сериозни отношения в бъдеще. Вашият ентусиазмът ще ви държи крепки днес. Спокойният ви ум ще помогне да излезете с нови идеи и прозрения на преден план в кариерата си. Всичко, което трябва да направите е да се възползвате от възможностите си в точното време. Ще имате отлични шансове за постъпления на допълнителни суми. Трябва да се стремите да развивате контактите си с влиятелни хора. Това ще бъде с цел да подобрите финансовите си перспективи.

Козирог

За онези от вас, които са си позволили да бъдат съблазнени, въпреки това може да успеете да поправите щетите във връзката си, като искрено поискате прошка от партньора си с любов. Човешко е да се греши, човешко е да се прости. Може да очаквате силен прилив от положителна енергия в сферата на кариерата. След толкова време на усърден труд, ще усетите сладостта от резултатите на вашите работни планове. Днес се очакват леки сътресения във финансовото ви състояние. Разходите по семейството ще нараснат, а може да ви дойдат и неочаквани гости. Също така нещо може да ви подтикне да купувате луксозни и скъпи стоки, ала ще трябва да избягвате големите разходи.

Водолей

Този ден едва ли ще бъде скучен или лишен от романтични изненади. Не се очертават сериозни семейни раздори на хоризонта. Навярно, ще останете доволни от миговете прекарани заедно с половинката ви. Поддържането на качество ще бъде в съзнанието на работното място днес. В повечето случаи едва ли ще можете да разчитате на своите колеги. Така че, не хранете големи надежди и очаквания от екипът ви. Действайте смело във финансовата сфера и се пазете само от безпочвени финансови предложения и нелоялни партньори. Ретроградното влияние на планетите може да ви поднесе неприятни изненади. Най-вероятно към края на седмицата ще имате възможности за печалба.

Риби

Обърнете внимание на малките неща и детайлите в личните ви взаимоотношения. Превърнете и малкото време, което прекарвате заедно с половинката си във вълнуващ момент, който да остави трайна следа в съзнанието и на двама ви. Днес, ще изпитате истинско удовлетворение от свършената от вас работа в последните дни. Ще сте щастливи от факта, че сте помогнали на някого да се почувства значително по-добре. Парите безспорно са важни за вас, но не се превръщайте в машина за печелене пари, без да си давате никаква почивка. Съхранете здравето и нервите си, дори да се лишите от даден хонорар.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.