Овен

В момента се намирате в период на катаклизми в личните ви отношения и трябва да сте много внимателни как общувате с половинката си. Много е вероятно да изречете думи, за които да съжалявате по-късно.

Днес, ще сте склонни да отхвърлите всеки един даден ви съвет, за да опитате нова стратегия в работата ви. Твърдо ще вярвате в убежденията си, дори да не се окажат работещи.

Не си губете времето днес, да оправяте последиците от неразумни нерешения на някой ваш близък. Фокусирайте се върху собствените си финансови цели и без това помощта ви няма да бъде оценена, освен ако не станете щедър спонсор.

Телец

Ако имате нужда да останете за малко сами и да обмислите някои свои планове и действия, то уведомете любимия си за това ваше намерение,  без да се чувства пренебрегнат. След тази малка пауза пак ще бъдете отново заедно.

Ще имате страхотна възможност да израснете в кариерата си, но дали ще приемете това предложение, жертвайки и малкото свободно време посветено на семейството ви, вие ще трябва да прецените.

Някои от вас могат да изпаднат в трудна финансова ситуация. Изправени пред дилемата  дали да вложите „последните“ си пари в нещо, от което детето или семейната ви половинка  така настоятелно желае.

Близнаци

Обединявайки  вашият партньор позитивни мисли и желания, ще постигнете невероятни резултати във връзката си. Бъдете уникалният тандем през този ден!

Очертава се ден през който може да заблести професионалната ви опитност. Това, което очаквате ще се случи на работното ви място. Ще очаровате колегите си с вашето остроумие.

Това, което сте научили от хората около вас е да не приемате финансовото си състояние за даденост. Избягвайте показните покупки и марковите дрехи и аксесоари днес.

Рак

Постарайте се да не бързате в нищо днес, особено що се отнася до дейности, които трябва да извършвате заедно с вашата половинка. Всичко ще си дойде на мястото и не се притеснявайте, че времето няма да ви стигне.

Днес, ще успеете да се промъкнете на място, където са събрани много влиятелни хора и бизнесмени. Ще придобиете ценен опит, който да ви тласне нагоре в кариерното ви развитие.

Нещата с финансите не изглеждат много добре днес, тъй като печалбите ви ще са почти минимални. Отбягвайте темата за пари днес и не обсъждайте проблемите си с други хора.

Лъв

Правите много жестове, за да се чувства любимия ви човек желан и обичан, така че е време да помислите и за вас самите. Поглезете се с хубава вечеря с приятели или релаксиращ масаж.

Днес, може да си купите важна техника за работата ви, а това ще ви вдъхнови за много нови проекти, които да реализирате в бъдещето. Изберете най-доброто, което се предлага според параметрите, които търсите.

Възможно е да се подадете на емоциите си и направите импулсивни покупки, под претекст, че заслужавате да се поглезите. Не се уповавайте на подобни чувства, за да не затънете в дългове.

Дева

Вникнете по-дълбоко в някои проблемни теми, които отбягвате да обсъждате с половинката си, тъй като проблемите няма да се решат от само себе си. Ще разберете, че не е толкова трудно, колкото сте си мислили.

Бъдете настоятелни в отстояването на позицията си днес. Някой ваш колега може да се прикрепи към вас да работите по общ проект, за да черпи опит и идеи от вас.

Не позволявайте липсата на висок оборот и печалби, да ви извади извън равновесие. Не забравяйте, че най-голямото богатство, което притежавате сте самите вие и идеите, които могат да ви направят по-богати отколкото сте си представяли някога.

Везни

Днес, ще имате много нови идеи, които да споделите с партньора си. Стойте в непосредствена близост до половинката ви и обединете силите си, за да се превърнат мечтите ви в реалност.

Бъдете внимателни с шегите на работното ви място днес, за да не обидите неволно някой ваш бизнес партньор. Забавлявайте се така, че всички да са доволни и щастливи, без неуместни вицове.

Вероятно, сте си обещали тази година да сте стриктни в придържането към определен бюджет, но все не ви се получава. Потърсете помощ от финансов консултант и стриктно се придържайте към дадените ви съвети и стратегия.

Скорпион

Днес, ще сте настроени за приключения, така че включете половинката ви в това ваше преживяване, за да опитате заедно нещо ново и нестандартно. Връзката ви в момента има нужда от рефреш.

Днес, може да попаднете в клопка, която са ви приготвили някои ваши недоброжелатели. Избягвайте да взимате рискови и импулсивни решения и по възможност не се подписвайте на документи в този ден.

Вероятно, няма да имате успех в намирането на бизнес партньор или спонсор днес. В такъв случай на отказ от всички страни, направете нещо, което да зависи само от вас.

Стрелец

Романтичните ви сънища могат да станат реалност днес. Обърнете внимание на това, което подсъзнанието ви подсказва и направете връзката си по-топла и романтична от всякога.

Работният ви ден ще премине спокойно и безпроблемно, оставяйки ви време да помислите над собствените си цели, които искате да постигнете в кариерата си. Фокусирайте се над собственото си израстване и усъвършенстване.

Днес ще сте сред малцината, които не са във финансово затруднение. Позитивното ви отношение ще се отрази на всички около вас и ще спомогне да намалите нивата на стрес у всички.

Козирог

Ще ви трябват много сили и търпение, за да сте сдържани днес и да не запалите някой горещ спор с половинката ви. Намеците от ваша страна няма да се приемат добре, така че не наливайте масло в огъня.

Днес, ще се запознаете с много нови клиенти и потенциални бизнес сътрудници, с които да вървите напред в бизнес целите си. Контактите, които ще осъществите днес, могат да се окажат ключови за вас.

Печалбите ви може да намаляват, но това няма да се отрази на настроението ви и радостта от това, че сте с близките ви. Нещата, който не се купуват с пари и ви правят щастливи ще са на първи план днес.

Водолей

Споделете всичките си цели, мечти и надежди с половинката си. Може да си мислите, че любимият ви човек знае всичко за вас и вашите желания, но все пак нека чуят всичко, което искате да им кажете.

Проблемите в работата ви днес няма да успеят да ви притеснят и да развалят настроението ви, тъй като ще ги приемете като нормална част от живота и някакви досадни пречки. Положителното мислене определено ще ви води напред.

Очаква ви не лек ден във финансово отношение. Преживявали сте и по-сериозни кризи, така че нищо не може да ви изненада. Просто ще трябва да ограничите излишните харчове днес.

Риби

Днес, може да се чувствате отпаднали и унили, но чувствате ви към вашия партньор са по-силни и по-дълбоки от всякога. Намерете време, в което да изразите обичта си. На половинката ви никога няма да ѝ омръзне да чува „Обичам те!“.

В компанията на веселите ви колеги, всичко ще ви се стори лесно и забавно, дори отговорностите и работата, които обикновено ви плашат. Ще имате необходимият тонус и настроение, така че ще сте способни да повдигнете и планина образно казано.

Пригответе се рязък спад в приходите ви и ограничете покупките си до минимум докато този период отмине. Може да се наложи да прибегнете и до аварийният ви фонд.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.