Овен

Любовните ви отношения се очертават да бъдат доста сложни днес. Това вероятно ще се дължи на големия стрес в ежедневието ви и невъзможността ви да отделите необходимото внимание на любимия човек.

Отправянето на критика към колегите ви и бездействието от ваша страна няма да помогне на работният процес да потръгне. Общувайте по по-ефективен начин и поемете инициативата.

Ще имате възможност да увеличете финансовият поток като намерите допълнителни доходи. Възможни са и неочаквани разходи. Трябва да сте внимателни при боравенето с пари.

Телец

Днес самотните ще имат възможността за ново запознанство, ала в душата ви ще преобладава силно разочарование. Твърде е вероятно въпросната персона да се окаже користен и меркантилен човек.

Днес, ще сте готови на всичко, за да завършите проектът, по който работите от доста време. Може да ви се наложи да останете и след изтичане на работното ви време, за да си свършите работата в срок.

Паричните постъпления през този ден ще идват предимно от вашият  работодател или някоя финансова институция. Очаквайте добри новини свързани с предстоящи приходи, печалби и инвестиции.

Близнаци

Този ден ви обещава добро финансово положение, затова не се очакват спорове за пари с вашата половинка. На битова основа също няма да имате никакви проблеми, при това и добавите повече романтика в отношенията си.

Предстоят ви най-различни срещи или контакти в работен план. На вниманието ви през този ден ще бъде комуникацията ви с основният ви работен екип. Навярно ще обсъждате нови стратегии за просперитет на фирмата.

Очаква ви благоприятен ден за финансови действия, разговори, получаване на пари или приключване на ангажименти от финансов характер. Днес може да прокарате спокойно своите нови финансови концепции.

Рак

Не е препоръчително за семейните двойки да се впускат в любовни авантюри и мимолетните флиртове особено днес. Ако изневерите, то сами ще попаднете в същата такава ситуация или ще разрушите отношенията си, които сте градили с години.

Не си губете времето със странични и маловажни дейности. Съсредоточете върху важните задачи и игнорирайте всички колеги, които ви разсейват. В противен случай, работата ви ще изостане.

Бъдете внимателни особено днес, защото денят ще ви предложи съблазнителни финансови предложения. Не търсете бързи печалби и не се изкушавайте от „изгодни“ инвестиции, защото последствията ще бъдат неприятни.

Лъв

Възможно е да се сблъскате с нелоялността, опита за лъжа от страна на човек, на когото сте имали доверие. Това определени може да ви ще ви разгневи и провокира да бъдете безкомпромисни спрямо подобни действия и мерзки желания.

Днес се налага да подходите внимателни на работното място. Поддържайте най-вече служебни отношения с колегите, прекалената приятелска близост може да предизвика сериозни последствия.

Може да разчитате на печалби от проекти. Възможно е да получите парични бонуси под различни форма. Въпреки това, звездите препоръчват да се въздържате от големи разходи.

Дева

През този ден любовния ви живот ще бъде причината за неотложни разговори и действия. Вероятно ще има и сложни ситуации с вашите партньори, които живеят на разстояние - в друг град или държава.

Някои думи от страна на шефът ви могат да ви засегнат и разстроят, но се опитайте да сдържате емоциите си и да не влизате в конфликт, тъй като резултатът няма да е добър. Премълчете, обмислете и по-късно разговаряйте отново.

Очаквайте неблагоприятни новини, свързани с финансите през този ден. Влошаването на материалното ви състояние, може да се дължи на липсата от финансовата дисциплина или лошо разпределение на бюджета.

Везни

Възможно е да се сблъскате с неприятности и проблеми с най-близките до мас хора. Много е важно да запазите самообладание при всяка една подобна ситуация и да не допускате изблик на своите емоции.

Понякога ви е трудно да сте спонтанни, тъй като винаги се стремите да работите по правилата и трудно излизате от тази ваша последователност и точност. Осигурете си подходяща обстановка на работното място и разчупете правилата днес.

През този ден ще сте наясно от необходимостта да планирате своето финансово бъдеще. Изчислете предвидените разходи и организирайте финансите си като цяло.

Скорпион

Възможно е днес да имате моменти на тъга, сантименталност, която в някои случаи ще бъде свързана с любовните трепети към бивш партньор от недалечното минало. Не си доставяйте душевни драми, съхранете себе си за бъдещето.

Днес, ще има много непредвидени задачи, които ще ви чакат на работното място. Трудно ще запазите самообладание при мисълта, че трябва да работите като за двама.

Звездите съветват, да се захващате с тъмни начинания, опитвайки се до оправяте финансовото си положение. Хазартът също не е препоръчителен за вас, защото още повече ще затънете в дългове.

Стрелец

Някои събития могат да създадат сериозно напрежение в любовните ви отношения. Не се очертават големи житейски бури, но и стрес няма да ви липсва. Само избягвайте да налагате своето мнение и всичко ще отмине.

Днес, може да изпитвате апатия и неудовлетворение от разговори с някои колежи. Вероятно, ще сте доста изнервени и напрегнати, но се постарайте да не избухвате и да погасите пожарът във вас.

Можете смело да разчитате на финансов успех днес. Очакваните доходи ще се дължат на работата и усилията ви, които сте вложили в предишните дни.

Козирог

Този ден изглежда, че ще бъде напрегнат за вас. Някои от вас лесно ще избухват и ще са склонни да влизат в противоборство. Има голяма вероятност да бъдете в основата на най-различни конфликти.

Старайте се да не влизате в конфликт с авторитетна за вас фигура, която е ключова за бизнеса ви. Вървите по тънък лед, така че се постарайте да се държите добре, за да не изгубите работата си.

Препоръчително е да не давате пари назаем днес, защото рискът да не ви върнат е голям. Освен това избягвайте големите инвестиции или покупки, защото няма да ви донесат желаните резултати.

Водолей

Има вероятност да възникнат емоционални проблеми, които ще ви разтърсят, но ще съумеете да се измъкнете от тях. Притесненията ще бъдат излишни, а вашите действия трябва да бъдат добре премерени и контролирани.

Нещата в работата ви ще са малко по-сложни от обикновено, но не чак толкова, че да не може да се справите с всеки един възникнал проблем. Обединете усилията си с тези на ваш колега и работете в екип по проблемите точки.

Късметът обаче няма да ви съпътства през този ден. Успехът ви предимно ще се дължи на внимателното проучване на всички финансови пазари, преди да инвестирате парите си.

Риби

Семейните ще посветят много време да подредят дома си, да поставят новите придобивки и се освободят от ненужни такива. Не се предвиждат конфликти, домашната атмосфера навярно ще бъде мирна и спокойна.

Амбициите ви са завидни, но никога няма да успеете да постигнете мечтите си, ако не предприемете нужните действия. Намерете нещо, което да ви доставя радост всеки един работен ден към пътя до върха, към който сте поели.

Вероятно няма да ви достигат парите, за да осъществите плановете си през този ден. Не разчитайте на особен късмет, рискът да затънете в дългове е съвсем реален.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.