Овен

Наистина трябва да приемате съветите на други хора, когато става въпрос за пари. Не защото не можете да разчитате на собствения си късмет, а защото те наистина ще ви помогнат. Вероятно ще ви бъдат предложени атрактивни финансови продукти, ако говорите с експертите. Същото важи и за други финансови придобивания. Ще се справите добре сами, но още по-добре с помощта на други.

Телец

Вие сте забележително спокойни и физически здрави, уверете се, че това добро чувство продължава да е трайно. Докато дипломатичността ви преобладава, положете малко усилия за изчистване на всички предишни недоразумения, независимо дали у дома или на работа. Не се сдържайте; вие сте напълно способни да се намесите в споровете на други хора, ако искате да помогнете за разрешаването на техните проблеми.

Близнаци

Днес ще се справите с финансовите въпроси с обичайния си апломб и трябва да обмислите различни видове инвестиции. Добрата идея може да означава успешно бъдеще. Дори ако просто търсите изгодни предложения, ще можете да различите добри от лоши оферти. Възползвайте се от тях, преди някой друг да го направи!

Рак

Имате много ясна представа каква трябва да бъде връзката ви, кое не се разбира и кое ви дразни. Използвайте го, за да изразите вашите нужди. За щастие звездите са ви оборудвали с много чувствителност, така че да не срещате проблеми, когато изправяте партньора си пред вашите желания. Но също така бъдете отворени към техните потребности.

Лъв

Въпреки че чувствате, че светът е ваш, не се опитвайте да го купите наведнъж. Важно е да не позволявате на вашето изобилие да поеме контрола над парите ви, така че поддържайте преглед на финансите си. Помислете два пъти дали покупката наистина е необходима.

Дева

Не си губете времето за незначителни неща. Вашите бизнес инстинкти са добре усъвършенствани днес, така че ги използвайте, за да се концентрирате върху това, което е важно. Направете необходимите инвестиции и печалбите скоро ще дойдат. Купете си нещо, защото тези благоприятни обстоятелства наистина са повод за празнуване.

Везни

Вашето уравновесеност и търпение водят до приятни резултати в отношенията ви с други хора. Чувствате необходимо да им предадете самообладание и следователно сте желан посредник. Опитайте се да изясните колкото се може повече недоразумения, доколкото дипломатичният ви маниер позволява. Въпреки това, не се обвинявайте, ако хората продължават да спорят.

Скорпион

Някои неочаквани проблеми могат да възникнат по време на бизнес сделки. Вашите планове и идеи не напредват и не можете да убедите другите в техните предимства. Това може да бъде наистина разочароващо, но не бързайте с нещата, защото те могат да имат обратен ефект и в крайна сметка да загубите. Запазете хладнокръвие или може да се случат по-лоши неща.

Стрелец

Вие намирате удоволствие в най-простите неща и се наслаждавате на общуването с други хора. Щастието и ентусиазмът ви са заразителни и засягат най-близките ви хора, които на свой ред реагират. Ако сте несемейни, може да сте изключително привлечени от бъдещ партньор или да имате омагьосващ ефект върху някого.

Козирог

Ако не внимавате, може да претърпите неочаквани загуби. Друг проблем е несериозното ви отношение към харченето, което ще стане наистина несигурно, когато трябва да се плащат сметки. Вместо това практикувайте ограничаване на щетите. Ако искате отново да започнете да печелите, трябва да имате търпение.

Водолей

Финансовите ангажименти могат да бъдат проблематични. Идеите, които предлагате по време на дискусии, не са ефективни и другите ще искат да ви покровителстват. Може да се объркате от това и да влезете в губещи инвестиции. Доверете се на собствените си инстинкти, защото знаете кои инвестиции ви подхождат най-добре.

Риби

Неразбрани, намирате за непоносимо поведението на другите към вас. Това не е най-доброто време за срещи с хора, особено когато постоянно се чувствате толкова утежнени от това, което казват. Отложете посещенията и срещите с други, ако можете, докато не се почувствате по-благосклонни към тях. Вместо това използвайте времето си за размисъл.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.